Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tanie czesci i dobry mechanik w 3miescie

Featured Replies

Napisano

Prosz ludzi z trojmiasta o info gdzi ekupuja czesci i gdzie naprawiaja BBMy. Szukam dobrych punktow aby swoje bavko lekko zregenrowac.

Zgory dzieki

Napisano

> Prosz ludzi z trojmiasta o info gdzi ekupuja czesci i gdzie

> naprawiaja BBMy. Szukam dobrych punktow aby swoje bavko lekko

> zregenrowac.

> Zgory dzieki

Polecam www.elit.pl na Rzeczypospolitej i www.autopartner.pl na Subisława - na firme mozna tam miec nawet do 40% znizki- ja tak mam:) A mechanik to Pan Zdzisiu z ASo Fiata w Wejherowie- tez polecam:) A jaki masz motorek? Jak TD100 to musimy sie spotkac:) Pozdrawiam

Napisano

ze swojej strony moge polecic zaklad Auto Service w Gdansku.Pracuje tam gosc pan Mariusz, ktory zna sie na rzeczy.Jedyna wada to pelne rece roboty i trzeba czasem poczekac na swoja kolej. Znak ze mechanik jest dobry. Zaklad jest na przymorzu ul.Drozyny 8B.Telefon jakby co 0585560806.

oby namiar nie byl za czesto potrzebny:)

pozdrawiam

Napisano

> pozdrawiam

no witam kloge z 3miasta z TD100:)) moze spotkamy sie wymienic doswiaczenia zwiazane z tym silniczkiem? chcialbym uslyszec jeszcze jkaiegos klekota bo wydaje mi sie ze moj chodzi jak traktor:( pozdrawiam

Napisano

> no witam kloge z 3miasta z TD100:)) moze spotkamy sie wymienic

> doswiaczenia zwiazane z tym silniczkiem?

nie ma problemu, mozemy sie powymieniac doswiadczeniami, chociaz mam auto dopiero o 5 miechow i niewiele rzeczy mi sie rozlozylo:PW sumie to dobrze ze nie mam za duzo takich doswiadczen heh

Ja obecnie mam problem ze swiatlami, bo pala mi sie drogowe a mijania nie. Przy okazji mam pytanie:swiatla drogowe maja niezalezne zarowki, czy korzystaja ze swoich i tez ze swiatel mijania dodatkowo??Bezpieczniki mam dobre, a mozliwe zeby przepalily sie obie strony naraz??

pozdrawiam

Napisano

To możliwe ,że padły obie bo inaczej wszystko wskazuje na "pad" przełącznika zespolonego ... niewiem.gif i wtedy pozostaje Ci dobry elektryk ,który przerobi go na przekażniki albo nowy hmm.gif.

Napisano

niestety faktycznie padl przelacznik zespolony.nie wiem skad dorwac go w dosc przystepnej cenie:/ w ASO powiedzieli mi, ze za wyjecie samego przekaznika wersji z poduszka zabule 100zl, a wiec im podziekowalem za ta zabawe:((.moze regeneracja??

• 2 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

Witam,

Dzieki za info. Ostatnimi czasy forum mi sie prawie nei wczytywalo co mnie zniechecilo do odwiedzin, Widze, ze jest ok. Dane sie przydadza, gdyz wszystko jeszcze przede mna smile.gif

MOtor powinienem miec w stopce. Zaraz sprawdze. Ale 1,2 16V

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.