Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zgasła deska :(

Featured Replies

Napisano

Dziś sobie jade i w pewnym momencie zupełnie niezapowiedzianie zgasła mi deska rozdzielcza :/ bezpieczniki są ok. wszystko inne działa nie wiem od czego by to sie mogło stać czekam na pomoc

Napisano

Sprawdziłeś gniazdo-wtyczkę taśmy?

Może tam jest przerwa, chociaż jak jest poprawnie zamontowana to nie ma cudów żeby wypadła...

Napisano

Ja moich obserwacji obstawiałbym żarówki.

Mogły być połączone jakoś i przepalenie jeden pociągnęło za sobą przepalenie reszty (tak miałem - spaliło się wszystko z nawiewu i popielniczka)

Napisano
  • Autor

dobra tylko mi powiedzcie jak sie za to zabrac jestem niestety troche zielony w tych sprawach i nie wiem gdzie zaczac szukac albo co rozkrecic smile.gif pozdrawiam

Napisano

A MNIE ZGASL WYSWIETLACZ NA DESCE ROZDZIELCZEJ W ASRZE G. MOZE KTOS WIE CO TO ZA PRZYCZYNA. PEWNEGO DNIA ZIMĄ ZGASŁ CAŁKOWICIE :-( JESZCZE NIE ROZBIERALEM GDYZ ZIMA PLASTIKI ZMARZNIETE, A TERAZ WIOSNA CZASU JESZCZE NIE ZNALAZLEM. MOZE KTOS BEDZIE WIEDZIAL CO ZA PRZYCZYNA I JAK JA NAPRAWIC... POZDRAWIAM

Napisano

no i w weekend majowy rozebralem panel srodkowy i doszedlem co bylo przyczyna braku oswietlenia - osmalone przepalone zarowki. sprawa blaha. ale sie wkurzylem troche bo zarowek nie mialem takich wiec musialem wszystko skrecic i po kupnie zarowek jeszcze raz te same czynnosci powtorzyc. Przypuszczam, ze u kolegi jest podobna sprawa. a czynnosci rozkrecania deski rozdzielczej napewno w necie znajdzie... pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.