Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

luz na zawiasach

Featured Replies

Napisano

Witam!!!

mam lekki luz na zawiasach przednich drzwi (od strony kierowcy), przez co drzwi nie zamykają się tak jak powinny co radzicie zrobić ?? (astra f). Jak się demontuje takie drzwi ??

Napisano

mam to samo u siebie tylko problem dotyczy obu drzwi przednich. Od kierowcy mam doś bardzo wyrobiony bo przy otwartych wrzwiach jak chce ke podnieśc do góry to stukają strasznie. Podczas jazdy tez mi stukają. Juz się przyzwyczailem ale z poczatku strasznie mnie to irytowało. Ale do rzeczy. Nie mam zbyt ciekawych wieści. Dzwi się wyjmuje doś łatwo. Zdejmujesz kostkę z kablami i wybijasz metalowym bolcem te zatyczki stalowe z zawiasów oczywiście najperw usuń te plastikowe kołeczki rozporowe. Po wybiciu bolców drzwi same "odpadną". Problem jest innego rodzaju. Otórz drzwi się wyrabiają niesymetrycznie "kształt jajka" gdyż siły przy otwieraniu i zamykaniu rozchodzą się na boki gładzi śródzawiasowej. Jedynym srodkiem na to jest przewierci zawiasy razem z zamontowanymi drzwiami i u tokarza dotoczy odpowiedni bolec. Na jego nasadzie wywierci dziurkę i umieścic w niej kołeczek zaporowy zeby bolec z czasem nie wypadł. Ja sam tgo nie potrafiłem zropbic "moze przez stres ze rozwale drzwi" natomiast u mechanika cena z kosmosu. Zastanów się czy warto - a jak byś chciał samem to 3 osoby są portzebne. Jedna trzema dzwi, druga wierci i trzecia patrzy czy ta pierwsza nie przekrzywia przy rozwiercaniu.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.