Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Astra f , problem ze zmiana biegów

Featured Replies

Napisano

Witam

ostatnio w mojej 20 letniej lali pojawił się problem ze zmiana biegów na chodzącym silniku nie mogę wrzucić żadnego biegu czasem na siłę uda się wsadzić np 3 bieg a jak próbuje wsteczny wrzucić to zgrzyta , tydzień temu wymieniłem wodzik na nowy i miałem spokój przez 7 dni dzisiaj problem powrócił wracając z pracy zatrzymałem się na światłach i już nie szło wsadzić  ale wcześniej przed wymiana tegoż wodzika nie mogłem wrzucić nawet na wyłączonym silniku natomiast dzisiaj jak zgaszę silnik to biegi wchodzą bez żadnych oporów , mój  taczko wóz posiada silnik x16xel i kastę kombi , czy ktoś morze coś doradzić

Napisano

wygląda jakby sprzęgło się kończyło

podkreć linkę o ładnych kilka obrotów (6-8) i napisz czy jest poprawa, tylko zwrócić uwagę bo taka poprawa po tym zabiegu szybko znika

Napisano
  • Autor

tydzień temu podkręciłem ale ze 3 obroty i nie było żadnej różnicy ale sprawdzę jutro jak dam rade

Napisano

to nie chodzi o to żeby dokładnie ileś obrotów, poprostu mocno podciągnij, jak pomoże to sprzęgło do wymiany

Napisano
  • Autor

znalazłem w domu nowy sworzeń wybieraka wymieniłem go i biegi się pojawiły zobaczymy co będzie dalej

Napisano

no to się zdecyduj, pisałeś ze na zgaszonym silniku wchodzą bez problemu, czyli klamałes

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.