Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

SC 1.1 SPI - Nie działa wentylator chłodnicy ! Pomocy !

Featured Replies

Napisano

Panowie proszę o pomoc. Pacjent to SC 1.1 SPI. Nie włącza się wentylator chłodnicy. Panowie kupiłem nie dawno SC i po montażu wskaźnika Auto Gauge zauważyłem że nie włącza się wentylator i temperatura na wskaźniku rośnie do 100-110 stopni i dalej by rosła na odcinku jakiś 10-15km. Nie wiem czy wcześniej wentylator działał bo nie jeździłem nim. Panowie czujnik auto gauge wkręciłem w miejsce gdzie był oryginalnie czujnik do kontrolki przegrzania (tam z tyłu głowicy) więc raczej nie to jest przyczyną. Pompa wody raczej sprawna bo Seicento grzeje w środku ślicznie gorącym powietrzem z nadmuchów. Wentylator podpięty na ostro również działa.. Czy to wina czujnika który jest wkręcony w chłodnicę ? Czy te czujniki były awaryjne i czy to on służy do włączania wentylatora ? Proszę o pomoc.

czujnik.jpg

Napisano
  • Autor

Panowie po zagrzaniu silnika i odpięciu kostki od czujnika w chłodnicy i włączeniu kabelków w kostce wentylator się włącza i działa więc na 100% czujnik w chłodnicy walnięty. :) Jadę dziś kupić wymieniam i można na Spot do Rzeszowa jechać :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.