Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

A tak pochwalę opony :)

Featured Replies

Napisano

Kupiłem Hankook Ventus Prime K125 205/55/R16 91 V za całe 799 zł komplet i po przejechaniu 2k km w deszczach i na suchym muszę je pochwalić - trzymają o wiele lepiej na zakrętach i przy ostrzejszym hamowaniu niż poprzednie Micheliny . Przy wchodzeniu ostro w zakręt ma się wrażenie kleju na oponie, i to na mokrym i jak i suchym:) Zobaczymy jak później będzie, jak się bieżnik trochę wytrze. Przy hamowaniu auto stabilnie staje, bez względu na powierzchnię i kształt asfaltu. Jak dla mnie są bardzo ciche, w porównaniu z Miszlękami i Vredesteinami Sportrac 5, które oddałem z powodu wad fabrycznych. 3 osoby z firmy kupiły identyczne Hankooki i mają takie same odczucia jak ja. IMHO za mały przebieg żeby wyrokować ale po chyba mogę polecić te gumy :)

Napisano
29 minut temu, Sharpy napisał:

Kupiłem Hankook Ventus Prime K125 205/55/R16 91 V za całe 799 zł komplet i po przejechaniu 2k km w deszczach i na suchym muszę je pochwalić - trzymają o wiele lepiej na zakrętach i przy ostrzejszym hamowaniu niż poprzednie Micheliny . Przy wchodzeniu ostro w zakręt ma się wrażenie kleju na oponie, i to na mokrym i jak i suchym:) Zobaczymy jak później będzie, jak się bieżnik trochę wytrze. Przy hamowaniu auto stabilnie staje, bez względu na powierzchnię i kształt asfaltu. Jak dla mnie są bardzo ciche, w porównaniu z Miszlękami i Vredesteinami Sportrac 5, które oddałem z powodu wad fabrycznych. 3 osoby z firmy kupiły identyczne Hankooki i mają takie same odczucia jak ja. IMHO za mały przebieg żeby wyrokować ale po chyba mogę polecić te gumy :)

szkoda, że nie jeździłeś na ventusach2, nawet conti imho siada

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.