Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

RELINGI -??

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich,

pytanie zapewne głównie do posiadaczy kombi; ostatnio po umyciu Astrolota zauważyłem płynące po szybie pojedyncze kropelki od wewnętrznej strony w bagażniku... nic strasznego ale przyglądając się "całej sprawie" zastanawiam się jak zdjąć reling?? Wiem że w sedanie (bo miałem takiego) i pewnie w hatchback'u też, jest taki dobry patent z zaslepkami pod montaż bagażnika dachowego. Relingi pewnie też są montowane na tej samej bazie ale jak je zdjąć?Ani pół śrubki czy innego miejsca gdzie można podłubać śrubokrętem:) Ktoś z tym walczył?Może zakładał i wie jak to wygląda...Dzięki za wszelkie info pozdrawiam

Napisano

> czytać

Dziękujemy za przejrzysty opis. Czy to co uszczelniałeś (to z korozją ) to się znajduje od górnej strony dachu pod listwą dachową i ten jakby płaskowniczek pionowy to taki sam element jaki jest w sedanie i hachbacku czyli można na nim zamontować bagażnik dachowy (po demontażu relingów) od sedana? Jesli tak to czy zagięcie na górnej krawędzi tego płaskowniczka, dzięki któremu można ewewn. zamocować łapę stand. bagażnika od sedana, (w zasadzie to jest kątowniczek) występuje na całej długości elementu?

Napisano

> Dziękujemy za przejrzysty opis. Czy to co uszczelniałeś (to z korozją

> ) to się znajduje od górnej strony dachu pod listwą dachową i

> ten jakby płaskowniczek pionowy to taki sam element jaki jest w

> sedanie i hachbacku czyli można na nim zamontować bagażnik

> dachowy (po demontażu relingów) od sedana?

Wyglada ze to jest to samo ale zalozyc sie nie da raczej bo bedzie qpowato to wygladalo

Napisano

> Wyglada ze to jest to samo ale zalozyc sie nie da raczej bo bedzie

> qpowato to wygladalo

Dzięki za odp. Wygląd to owzszem może i głupowato, ale mogę dzięki temu zwiększyć rozstaw belek i szybko zdemontować , a same belki ważą (z czego one są) ok 10 kg (kiedyś chwyciłem takie w rękę w sklepie i zdziwił mnie ich ciężar).

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.