Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Brak hamulcy SC 1.2 8v

Featured Replies

Napisano

Witam.

Ostatnio wziąłem się za wymiane gumek w zaciskach w seju. Rozebrałem zaciski, wyczyściłem tłoczek, nasmarowałem go, wymieniłem gumke w środku i na zewnątrz, poskładałem. Układ odpowietrzony kilka razy a hamulca brak. Pedal wpada w podłoge i jest strasznie miekki. Wcześniej tak nie było. Zero bąbli, sam płyn z odpowietrzników. Koła nawet nie blokuje. Przy zaciśnięciu przewody elastycznego przed zaciskiem, pedał hamulca jest normalny, nie wpada w podłoge. Wykluczyliście wycieki, pompe i serwo. Mechanik powiedział że padły zaciski i jest ich koniec i dlatego nadają się do wymiany. Czy to prawda czy problem może leżeć gdzie indziej ? Sam nie wiem co robić, auto potrzebne a nie bede nim jeżdził jak auto zwalnia a nie hamuje... No i przed wymianą pedał normalnie działał, ale hamulce rewelki też nie były, tłoczek nie miał wżerów. 

Napisano

Pompuj dalej. Moze klockow jest juz malo i jeszcze nie scisnelo tarczy. Innego wyjscia nie widze jak wszystko dobre i wyciekow nie ma.

Napisano
  • Autor

Klocków jest jeszcze sporo, 1.5 roku temu wymieniane na nowe. Zacisk ściska tarcze. 

Napisano
  • Autor

Hmm, no nie było nic zauważone ale sprawdze to jeszcze raz. 

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.