Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poszuka mi ktoś części?

Featured Replies

Napisano

Potrzebuję pomocy dobrej duszyczki bo service.citroen.com mi nie działa, ile razy próbuję się zalogować to mi coś francowato wyskakuje chyba o braku możliwości zalogowania.

Właśnie znalazłem pękniętą osłonę termiczną, z tyłu silnika, dokładnie nad tylną poduszką silnika, tą za miską. Ona chyba właśnie poduszkę ma chronić przed nagrzewaniem. Chciałbym sprawdzić ile kosztuje i jaki ma ewentualnie numer cześci.

VIN VF7UARHJH45160765

Z góry dziękuję

Napisano

@Muzyk żeby nie zakładać tematu nowego, możesz mi zobaczyć uszczelkę drzwi kierowcy, peugeot 3008 2010r. Na allegro chyba widziałem 1szt używki. Z góry dziękuję

Napisano
15 minut temu, Muzyk napisał:

którą  ? na drzwiach czy na wnece ?

we wnęce

Napisano

hahaha

No co ja Ci moge powiedziec, czesto gesto jest tak ze ASO jest tansze jak Allegro :)

Napisano
5 minut temu, Muzyk napisał:

hahaha

No co ja Ci moge powiedziec, czesto gesto jest tak ze ASO jest tansze jak Allegro :)

stąd było moje pytanie, bo już nie 1 raz tak się okazało.

Co najlepsze, w Fiacie Croma często gęsto pada silniczek tylnej wycieraczki , Janusze zwęszyli popyt i silniki dochodzą do chorych cen, z tym, że silniczek z Punto II jest idntyczny i kosztuje 20zł, ja nawet za 10 kupiłem ;]

Napisano
  • Autor

Niestety to nie to. Numery 2 i 3 są opisane jako osłona kolektora i są skręcanymi ze sobą połówkami. Ja szukam czegoś, co znajduje się pod nimi i chyba nawet częsciowo jest przykręcone do nich. Jest to bezpośrednio nad poduszką silnika. Możesz sprawdzić w zawieszeniu silnika czy zespołu napędowego czy nie me czegoś nad poduszką silnika tylną?

Napisano
  • Autor

Tak, numer 21! Dzięki wielkie!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.