Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PUNTO II jakie dobre głośniki 166mm na drzwi??

Featured Replies

Napisano

chciałbym zapytać o dobre głośniki do Punto II na drzwi 165 ale o płytkim montazu. czy np Blaupunkt GT173 High power jest dobra propozycją??. A moze coś innego, równie dobrego o max cenie 180 PLN. jakie sa noty dot. RM ALPINE CDE-9846R. czy mozna go nazwac dobrym sprzetem do 550 PLN?? chodzi mi tylko o stosunekj cena/jakość. nie jestem audiofilem, ejdynie to co mam fabryczne nieco zapłytkie ejst dla mnie.... a mam ograniczenia finansowe.

pozdro,

Napisano

jezeli masz bardzo ograniczony budzet i 180 to max to proponuje ci takie zestawy. radzilbym ci jednak dołozyć trochę kasy i kupic coś lepszego. ja bym ci radził te magnaty bo nawet przyjemnie grają smile.gif najlepiej odwiedz jakis sklep audio i tam niech ci zlacza muze i sobie porownasz ktory dzwiek bedzie dla ciebie lepszy.

http://www.allegro.pl/item104304032_magnat_system_car_fit_216_140_w_najtaniej_.html

http://www.allegro.pl/item103476804_blaupunkt_gtc_172_200w_high_power_najnowsze_2l_gwa.html

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.