Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dobry fachowiec od LPG - POZNAŃ ???

Featured Replies

Napisano

Witam

Kilku już przerabiałem, regulowali mi LPG na węch, słuch i smak... najnowsze urządzenie jakie miał jeden to archaiczny miernik z urwaną wskazówką... Prosze, doradzcie jakiś solidny zakład, gdzie mi wyregulują (mam BRC) i przede wszystkim mają jakiś lepszy sprzet do tego (jakiś komputer czy cuś...). Oczywiście chodzi o Poznań i ew. najbliższe okolice.

Bardzo dziekuje i pozdrawiam

Łukasz

Napisano

jaką masz konkretnie instalke BRC: Blitz, Just, ... ??

Napisano
  • Autor

No 2x w tekście mam smile.gif BRC - 2 letnia, ok 30 - 40 tys km wyjechane

Napisano

> No 2x w tekście mam BRC - 2 letnia, ok 30 - 40 tys km wyjechane

No tak ale BRC to mi do konca nic nie mowi smile.gif

To tak jakbys powiedzial mam Opla. Mi chodzi o to żebys powiedzial, że masz BRC model, Blitz, Just, Sequent, .... Powinienes miec to napisane w homologacji.

Jezeli masz Blitza to mogę ci polecić mojego gaziarza: Pan Nagdowski, Pobiedziska, Kolejowa 16, tel: 815 46 83, 509 91 80 23

Nie wiem jak on sobie radzi z bardziej zaawansowanymi instalkami (Just i Sequent) ale spróbować zawsze możesz.

Możesz się też odezwać do hurtowni CZAKRAM (importer BRC) w Poznaniu i poprosić, żeby Ci dali namiary na jakiegoś dobrego wg nich gaziarza, tel: 653-16-00, http://www.czakram.pl

Napisano
  • Autor

Wielkie dzieki, zadzwonie napewno. Co do instalki to nie ja zakladalem niestety, a papiery mam w domku (teraz siedze w robocie). Jedyne co moge powiedziec, ze jest 2 generacja, a auto jest na wtrysku (jezeli to cos pomoze...). Dokladniejsze dane napisze wieczorem smile.gif

Napisano
  • Autor

hejo

a wiec nie mam pojecia jaka to instalka BRC... niestety, mam wszystkie papiery, gwarancje, foldery i ulotki... z gwarancji wynika, ze byla zalozona w 2002 r i przejechano na niej 80.000 km.... sporo. w 2002 byl tez wymieniany mikser. Niestety nigdzie nie ma jaki to typ... (niz ze strony www.czekram.pl)...

mam nadzieje ze jak tam zadzwonie to mi poradza... nadal prosze o namiar na facowca od egulacji z KOMPUTEREM !!!

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Ale i tak zachecam by mi ktos podpowiedzial jakiegos dobrego fachowca od regulacji LPG...

Napisano

> Ale i tak zachecam by mi ktos podpowiedzial jakiegos dobrego fachowca

> od regulacji LPG...

Ja mogę polecić ELPIGAZ na Malwowej waytogo.gif

Napisano
  • Autor

A gosc ma komputer czy tylko analizator spalin?

Napisano

> A gosc ma komputer czy tylko analizator spalin?

To jest dystrybutor ELPIGAZu na Wlkp. więc powinni mieć wszystko.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.