Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Witam o pare slow o naglosnienie

Featured Replies

Napisano

czesc jestem swiezym posiadaczem sienki 1.2 1999HL nabylem ostatnio tak jakos zeby.GIF calkime calkime auto gdyby nie ta krotka skrzynia przez co jazda powyzej 120 sataje sie uciazliwa zeby.GIF no ale nic autko fajne i chodzi o naglsonienie wiec przod i tyl whcodzi 16.5 tylko ta glebokosc 45 mm masakra jakie macie na to patenty bo znalezc panele jakies do sienki ciezko na razie sporzud mam pioniery z seri ts w kazdym badz razie plaskie a mysle zeby wsadzic tam http://www.allegro.pl/item102867504_alpine_sxe_1750s_280w_gwarancja_f_ra_vat.html alpinki takie maja maly magnes w granichac 46 mm chyba ze macie jakies patenty zeby pozostaly one nie widoczne a wchodzily glebsze

Napisano

witaj,

- jesli chodzi o przod to niestety wchodza tam glosniki dosc plytkie, ale ja ma mac audio i graja calkiem zarabiscie i w sumie nie narzekam - takie z oddzielnymi gwizdkami przy lusterkach...jesli chcialbys jakies glebsze to pozostaje ci tylko zrobic specjalne panele - w wiekszosci zakladow car-audio to zrobia (niestety tanie to nie jest)...

- jesli chodzi o tyl to w fabryczne miejsca tez wchodza glosniki dosc plytkie, ale ja mam zamontowane w polce tak jakby bardziej na srodku i wtedy nie ma problemu z glebokoscia, ja mam zwykle glosniki 16.5 cm typu boshman ale z jakies najwyzszej polki (aluminiowe membramy) i nawalaja tak ze zrezygnowalem z subwofera, ktory tez mialem...bo basu bylo za duzo jak dla mnie...

Napisano

witam

Mam u siebie zamnonotane a fabyrczne otwory głośniczki Tonsila z systemu SF-300. http://www.allegro.pl/item105732525_siena_palio_tonsil_system_sf_300_nowe_.html

Na przodzie 2x wysokotonowe + 2 niskotonowe i na tyle 2x średniotonowe. Grają naprawde rawelacyjnie, można z nimi poszaleć. Siena mam od niedawna dlatego szukałem czegoś co by pasowało w otwory fabryczne.

Pozdrawiam

Napisano

> witam

> Mam u siebie zamnonotane a fabyrczne otwory głośniczki Tonsila z

> systemu SF-300.

> http://www.allegro.pl/item105732525_siena_palio_tonsil_system_sf_300_nowe_.html

> Na przodzie 2x wysokotonowe + 2 niskotonowe i na tyle 2x

> średniotonowe. Grają naprawde rawelacyjnie, można z nimi

> poszaleć. Siena mam od niedawna dlatego szukałem czegoś co by

> pasowało w otwory fabryczne.

> Pozdrawiam

Nie zgadzam sie ze graja rewelacyjnie, kiedys takie kupilem a jak zalozylem to jeszcze szybciej wywalilem, poprostu przewalilem kase, szkoda kasy, badziewie.

pozatym zeby przymocowac do drzwi sa koleczki, tak ze glosnik jest podniesiony i nie ma efektu od drzwi i tak sobie pierdzom.

Ja kupilem na tyl Powerbass 16.5 i dystans 5mm, troche sie napracowalem ale trzymaja sie i bardzo ladnie graja.

Na przod 16.5 niskotonowe NONAME z ok 15mm dystansem, w tej atrapo-polce wycinalem zakie obramowanie w srodku zeby zlozyc wszystko do kupy.

a wysoko tonowe w slupkach pozostaly takie jak byly nic nie ruszalem ale wchodza tam rozne wazna jest ich srednica.

Najwazniejsze jest jeszcze radio. Jak mialem kenwooda dosc wysoki model nie pamietam jaki to gralo rewelacyjnie, czysty bass, superaste soprany. teraz mam soniaka z serii x-plod to normalnie sie nie da sluchac.

Napisano

> superaste soprany. teraz mam soniaka z serii x-plod to normalnie

> sie nie da sluchac.

sony to naprawde basów nie ma sick.gif

zdecydowanie lepiej gra JVC,jak inne to nie powiem bo nie wiem biglaugh.gif

Napisano

> sony to naprawde basów nie ma

> zdecydowanie lepiej gra JVC,jak inne to nie powiem bo nie wiem

a jaki masz model JVC??

Bo wlasnie sie rozgladam za nowym radiem i biore pod uwage marke JVC na MOSFET-ach i 3lata gwarancji

• 2 tygodnie później...
Napisano

> Nie zgadzam sie ze graja rewelacyjnie, kiedys takie kupilem a jak

> zalozylem to jeszcze szybciej wywalilem, poprostu przewalilem

> kase, szkoda kasy, badziewie.

> pozatym zeby przymocowac do drzwi sa koleczki, tak ze glosnik jest

> podniesiony i nie ma efektu od drzwi i tak sobie pierdzom

Nie wiem czemu tak uważasz. Mam te głośniki podłączone do radia Pioneer i efekt jest naprawde nieżły. Faktycznie w zestawia są kołeczki do montażu w drzwiacj , ale ja ich nie zastosowałem tylko wykożystałem już istniejące mocowanie. Może przez przypadek coś żle podłączyłeś zeby.GIF.

pozdr

Esqlap

Siena 1999EL

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.