Prepers1 Posted February 3, 2018 Share Posted February 3, 2018 Witam! Na wstępie przepraszam jak ten temat wstawiłem w niewłaściwym dziale. Mam Fiata 126p - 1984 r. - po pierwszym właścicielu od którego go dostałem/ sam nic wiele nie przejechałem, gdyż śmiało można powiedzieć nie jest to auto rodzinne na te czasy. Auto "leżakuje" sobie w garażu. Z tego co pamiętam to wszystko jest w oryginale poza przednimi fotelami. Aby nie płacić ubezpieczenia - zrobiłem coś w rodzaju ekspertyzy przez rzeczoznawcę, który dał dokument na to iż jest to pojazd historyczny. Minusem jest brak przeglądu. No i mam teraz dylemat. (wiadomo zmiany przepisów - przeglądy) Nie mam na ten moment żadnych zamierzeń co robić z tym autkiem. Jedynie przez sentyment nadal go posiadam i nie mam zamiaru przerobić na "żyletki" Jak myślicie co robić ? Trzymać dalej czy sprzedawać? Aktualny przebieg podam następnym razem. Zdjęcie tylko poglądowe z netu (jak będą zainteresowani) to zrobię fotki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOM_NIK Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 Wszystko zalezy od tego czy masz gdzie trzymać. Czy trzymanie generuje koszty i w jaki stanie jest sam maluch. Wstaw zdjęcia to powiem Ci więcej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.