Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

2 pytania odnosnie szyby i alarmu...

Featured Replies

Napisano

Witam

I mnie... wandale/zlodziejaszki dzisiaj dopadli..

Wrocilem drugim samochodem z trasy pod dom w nocy, zaparkowalem... ogladnalem jeszcze Seja czy caly stoi bo stal sobie kilka dni. Wszystko bylo w porzadku. Poszedlem spac. Wstaje rano, chcialem wyciagnac akumulator (kilka dni temu, padl mi alternator i jezdzilem na akumulatorze - w sumie jeszcze jest dobry ale chcialem podladowac co by mnie nie zawiodl pozniej)... i... zobczylem rozbita szybe boczna tylnia... wyrwana polke z glosnikami i tyle..ac nie mam wiec wzywanie policji zbedne.. zostalo oklejenie folia i szukanie szyby..

Tu tez moje pytania...

1. W jakich cenach mozna dostac tylnia uchylana szybe do Seicento, rocznik 99 i ile moze kosztowac jej montaz + przyciemnienie.. (mialem przyciemniona jak i tylnia i druga tylnia boczna)

2. Mam alarm firmy Proxima, a moze to model alarmu jakiejs firmy (nie wiem, nie znam sie... mam taka ksiazeczke od poprzedniego wlasciciela z jego opisem itd.) Wydaje mi sie ze nie dziala zbyt skutecznie (alarm sie nie wlaczyl w/g sasiadow i osob z domu). Postanowilem sobie zrobic test. Wsiadlem do srodka i wlaczylem alarm, przed czujnikami machalem stukalem (w dach w szyby w tapicerke - dosc mocno) trzaslem samochodem na boki i nic.. zero reakcji.. Wyszedlem na zewnatrz i to samo uderzenia w dach , w szyby bo9czne, przednie i tez nic, trzaslem samochodem.. i nic.. wydaje sie byc do dupy, wiec chcialbym go zmienic, albo moze dac do sprawdzenia jakims specom.. moze ktos zna ten typ alarmu, a moze ktos poleci jakis inny ciekawszy, skuteczniejszy/czulszy..

SP_A0093.jpg

SP_A0094.jpg

Napisano

"przed czujnikami machalem stukalem"

a sprubuj znależć puszke od ów czujników i zwiększyć czułość, być może zostało skręcone na minimum

Napisano

> ..ac nie mam wiec wzywanie policji zbedne..

Niech przynajmniej w statystykach mają włamanie, bo potem twierdzą, że żyjemy w porządnym i bezpiecznym kraju.

Pozdrawiam

Napisano

> Niech przynajmniej w statystykach mają włamanie, bo potem twierdzą,

> że żyjemy w porządnym i bezpiecznym kraju.

wlasnie. zglaszac, zglaszac. niech wiedza gdzie sie krecic...

Napisano

> 1. W jakich cenach mozna dostac tylnia uchylana szybe do Seicento,

> rocznik 99 i ile moze kosztowac jej montaz + przyciemnienie..

[LiNK]

przyciemnienie tylnych 3 szyb kosztuje 150zl, wiec za jedna sobie policz. montaz moga Ci zrobic za free w punkcie przyciemniania odrazu

Napisano

> [LiNK]

> przyciemnienie tylnych 3 szyb kosztuje 150zl, wiec za jedna sobie

> policz. montaz moga Ci zrobic za free w punkcie przyciemniania

> odrazu

link nie ta szyba bo trza uchylną jest nawet na czerwono JEST TO SZYBA ZIELONA ORGINALNA FIAT TYLNA PRAWA NIE UCHYLNA!!!

Napisano

> link nie ta szyba bo trza uchylną jest nawet na czerwono JEST TO

> SZYBA ZIELONA ORGINALNA FIAT TYLNA PRAWA NIE UCHYLNA!!!

wiem i takiej szukalem, bo nie dopatrzylem sie w tej Twojej polamanej, ze miala jakis zaczep. jak jest uchylna, to pomnoz cene x2 i tyle chca za uzywki.

[LiNK]

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.