Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

deska rozdzilecza w cc

Featured Replies

Napisano

Wiem ze bylo niedawno, ale nosze sie z zamiarem wymiany calej deski gdyz poprzedni wlasciciel mojego agenta wzial se powiekszyl otwor na radio, no i jest luzne teraz mozna je wyjac razem z polkieszenia bez niczego samymi palcami. Rozchodzi mi sie okablowanie pod deska jak to jest pod spodem, czy jakos przymocowane do deski i jak np wyjac linke od ssania, najlepiej jakby ktos mial zdjecia...chetni do pomocy przy przekladce mile widziani smile.gif20.GIF

Napisano

tez ostatnio przekładalem deske. co do linki to musisz odkręcić ją od deski (widać na niej taka plastkikową nakrętke. co do mocowania pod - to są tylko dwie śruby pod radiem w okolicy mocowania tego panela środkowego (są razem skręcone). ale najwięcej dłubania jest przy przewodach smile.gif powodzenia życze smile.gifsmile.gif w razie problemów pisz smiało

Napisano

> Rozchodzi mi sie

> okablowanie pod deska jak to jest pod spodem, czy jakos

> przymocowane do deski

tak. wiazka jest przytwierdzonana opaski zaciskowe do przewodow, ale nie takie zwykle, tylko posiadajace koncowke oczkowa, ktora jest przykrecana ta opaska do spodu deski

> jak np wyjac linke od ssania

raczka jest wkladana na "pstryk", wiec musisz znalezc zatrzaski w plastiku z kolkiem, a jak juz to zdejmiesz, to dalej odkrecasz tylko nakretke i linke bedzie mozna wsunac do srodka pod deske

, najlepiej

> jakby ktos mial zdjecia...chetni do pomocy przy przekladce mile

> widziani

kilka rad:

1. zdejmujesz oslone kolumny kierownicy

2. zdejmujesz kierownice

3. opuszczasz kolumne kierownicy na dol, po odkreceniu srub, ktore ja mocuja i dopiero wtedy zajmujesz sie demontazem deski

4. na 99% deska przykleila sie do tego wygluszenia, ktore jest pod szyba i bedziesz sie musial z tym posilowac, zeby pod odkreceniu wszystkich srub wyjac deske ze swojego miejsca.

5. jak odkrecisz wszystkie sruby mocujace deske, to musisz podniesc ja w kierunku na szybe i poodkrecac te opaski zaciskowe oraz kanal nawiewu powietrza nad licznikiem, bo podtrzymuje on wiazke elektryczna.

cierpliwosci i powodzenia ;-)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.