Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

listwa na drzwi? gdzie dostac?

Featured Replies

Napisano

witam. może ktoś się orientuje czy gdzies na internecie można dostać listwę drzwiową?? odleciala mi, bo litwa drzwi przednich, haczyła o listwę drzwi tylnych podczas otwierania, no i jedna z nich odpadła( tylna).moje miasto nie jest zbyt wilekie i jak okazuje sie ciężko coś takiego dotać. może ktoś kupował? jaki koszt?? z góry wielkie dzięki

Napisano

> witam. może ktoś się orientuje czy gdzies na internecie można dostać

> listwę drzwiową?? odleciala mi, bo litwa drzwi przednich,

> haczyła o listwę drzwi tylnych podczas otwierania, no i jedna z

> nich odpadła( tylna).moje miasto nie jest zbyt wilekie i jak

> okazuje sie ciężko coś takiego dotać. może ktoś kupował? jaki

> koszt?? z góry wielkie dzięki

witam ! ja szukałem po szrotach , w końcu znalazłem koszt 15 zł . kleiłem u gościa co wkleja szyby , tym samym klejem trzyma zajefajnie smile.gif

Napisano

Ja do swojej szukalem niemal rok czasu.Przegladaj ogłoszenia np. na www.autogielda.pl ja tak znalazłem nieopodal miejsca zamieszkania.A cena ?Roznie.Ja dalem 30 zlociszy.Nówka w ASO okolo 70.

Napisano

W mojej asterce miałem podobny problem ,brakowało mi trzech listw ,w końcu kupiłem na alegro cały komplet używek za 70 zeta,wkleiłem je niemieckim klejem i teraz jak będą kradli to odejdą ale z drzwiami hehe pozdro.

Napisano

Wiesz może źle troszeczkę zrobiłeś klejąc te listwy tak mocno. Kiedyś jak byłem z żonką na spacerku widziałem błękitną VectreB i też gość miał mocno zamocowane listwy, to mu gnoje śrubokrętami próbowali je oderwać tak że uszkodzili mu wszystkie drzwi, to tak wyglądało jak by wbijali te śrubokęciki pod listeweczki. shocked.gif

Napisano

ja chętnie sprzedam swoje bo są mi niepotrzebne

ile moge dostac za takowy komplet?

000_3799.JPG

Napisano

Ja właśnie zamówiłem na allegro u producenta listew

Podobno są prawie takie jak oryginały mam nadzieje je otrzymać dzisiaj lub jutro.

Zakupiłem jedną stronę, czyli trzy części i zapłaciłem coś koło 40 zika z wysyłką.

Napisano
  • Autor

> Ja właśnie zamówiłem na allegro u producenta listew

> Podobno są prawie takie jak oryginały mam nadzieje je otrzymać

> dzisiaj lub jutro.

> Zakupiłem jedną stronę, czyli trzy części i zapłaciłem coś koło 40

Możesz podac mi namiary na ta aukcję?? albo na tego użytkownika? pytłem juz kilku gości i wszyscy chca mi sprzedac komplet, a po co mi skoro z 6 potrzebuje tylko 1

> zika z wysyłką.

Napisano

kliken

Na tej aukcji licytowałem cały komplet. Wcześniej dogadałem się z gościem na zakup jednej strony próbował mnie przekonać że potrzebuje całego kompletu ale w końcu się zgodził i zapłaciłem połowę ceny smile.gif no i teraz czekam food.gif Wydaje mi się że warto kupić całą stronę bo listwy mogą się różnić delikatnie od oryginalnych i wtedy będzie widać różnice

Napisano

> kliken

> Na tej aukcji licytowałem cały komplet. Wcześniej dogadałem się z

Ja kupowałem listwy z tej aukcji i pasują idealnie,tylko trzeba usunąć te metalowe szyny do ktorych są mocowane oryginalne listwy

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.