Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

jaki parownik lovato do lanka???

Featured Replies

Napisano

dokładnie to co w temacie,

prosze o rade jaki parownik do lanka 1,5 dohc 100MK , na stronie lovato znalazłem pare typów i nie wiem który bedzie najlepszy, licze na rade tych co juz przetestowali i sa zadowoleni,,,

troche wiecej informacji:

otórz po przejściach z gazmanem w moim miescie (który jako jedyny ma serwis elpigazu, a ja mam leonardo) doszedłem do wniosku ze sam sobie poradze, juz zamowiłem http://www.allegro.pl/show_item.php?item=106060931 tylko jeszcze musze gdzies dorwac jakis dobry soft bo chyba na aukcji to tylko bedzie interejs może ktoś moze wskazac gdzie mozna znaleść dobry soft do leonardo elpigazu????

mam nadzieje ze sobie poradze,

jeszcze zamawiam mixer rybackiego 300-155 i mam zamiar wywalic oprócz starego mixera równiez klapke antywybuchową z tą gumą na wierzchu i zastąpic to gumą do mocowania bagażu na odbudowe filtra powietrza, to rozwiązanie bardzo polecane przez starych praktyków (opinie zebrane od taxiarzy, i mechaniorów)

zamierzam wymienic parownik poniewaz nie mogę znaleść zestawu naprawczego do mego straego parownika (holenderski AG) a na nim juz zrobiłem prawie 150kkm, na forum lanosa wyczytałem ze wiele osób ma lovato i raczej sobie chwali, tylko jaki model jest do mego silnika najlepszy???

pewnie to nie ostatni post, bo pewnie bede mial pytania związane z obsługą softu i ustawieniami elektroniki, ale to później smile.gif

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

mam nadzieje ze po podłązceniu leonardo do laptopa soft mi pokaż e co jest nie tak czy krokowy działa itp???

jestem kompletnym laikiem nie znam sie na instalacjach wiec moje pytania mogą być "proste" smile.gif wybaczcie mi za to smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.