Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

wymiana mebran na gwarancji czy nie... ???

Featured Replies

Napisano

witam.

auto Prelude 2,2 vtec, gaz PRINS.

przebieg gazowy w momencie zgloszenia usterki: 24000 (zgloszona miesiac przed zakonczeniem gwarancji - teraz jest juz 2 mies po)

kod bledu 321. objaw nie przelancza na gaz. cisnienie leci na maxa 3,5 atm. probuje co 10 min, z reguly za 3 razem lapie.

interwencja nr1 (4styczen): czysznienie parownika. nie pomoglo. stwierdzili ze to wtryskiwacz... czekalem 2 mies az mi go sprowadza, dzwoniac codziennie, az w koncu sie udalo.

interwencja nr2 (4marzec): wymiana wtryskiwacza - nie pomoglo

interwencja nr3 (7marzec): czyszczenie parownika- ( nie mieli mebran wiec chyab robili cokolwiek) nie pomoglo jest jeszcze gorzej.

teraz mam czekac az sprowadza mebrany.

czy przy tak niskim przebiegu gazowym i ilosci napraw nie naleza mi sie prawnie nowe mebrany lub caly parownik w ramach gwarancji ??

dodam jeszcze ze mam do gazowni 170 km i chlopaki troche mnie olewaja bo o tym wiedza. wczesniej wyslalem im pisemko i postraszylem kodeksem cywilnym, to od otrzymania zwrotki o odbiorze pisma minelo 5 dni do momentu sprowadzenia wtryskiwacza.

co robic ??

Napisano

Jak zgłaszałeś na gwarancji to powinni ci naprawić jak wiesz jeśli wykonano usługę i klient nie jest z niej zadowolony to osoba wykonującą jest zobligowana do usunięcie usterek

Napisano
  • Autor

oni rzucili mi haslo ze mebrany jak filtry element eksploatacyjny ... wiec jak w koncu ??

Napisano

Może element eksploatacyjny ale chyba nie po 24 tyś tylko po 100 tyś przejechanych kilometrach. Pewnie może trafić reduktor po 10 i membrany to też będzie e/eksploatacyjny. Oszuści nieroby, nieudacznicy, kłamcy.

Pozdrawiam

Napisano

Mnie na gwarancji wymienili cały parownik i Tobie radziłbym walczyć o to samo.

pozdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.