Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kupić benzynę, czy diesla?

Featured Replies

Napisano

Witam

Muszę kupić auto, do którego zmieści się elektryczny wózek inwalidzki. Myślę o Fiacie Doblo (pytam tutaj, bo na "inne modele" nikt nie odpowiada. Poza tym Doblo i Punto to ponoć ta sama płyta podłogowa). Bagażnik 750l, 99cm od kanapy do klapy – skoro wchodzi 3 rząd siedzeń, to wózek też powinien wejść. Będę się przesiadał z Grande Punto, więc zdaję sobie sprawę, że komfort podróży spadnie.

Na rynku wtórnym mało jest takich aut z silnikiem benzynowym, a z dieslami nie mam żadnego doświadczenia. Te historie o dwumasie, turbinie, dfp mnie przerażają. Słusznie? Autem jeżdżę bardzo mało, 200-500km miesięcznie i tylko na krótkich dystansach. Czy diesla to nie wykończy?

Auto muszę kupić szybko, dlatego się zastanawiam. Brać diesla, których jest sporo, czy szukać benzyny? Ze względu na niskie miesięczne przebiegi nie ma dla mnie znaczenia, czy auto pali 5l ON, czy 8l Pb.

Myślę np. o takim:

www.otomoto.pl/oferta/fiat-doblo-1-9d-klima-oplacony-bezwypadkowy-vip-gwarancja-ID6BSTaG.html#7c5f965628

Rozumiem, że 160kkm dla silnika 1,9 Multijet to żaden przebieg (zakładając, że jest oryginalny)?

Edytowane przez dudi82

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.