Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kłopoty z rozruchem.

Featured Replies

Napisano

Witam. Już 2 razy miałem problemy z uruchomieniem auta po nocy!!! Problem polega na tym że jak rano odpalam to musze kręcic nieprzerwanie kluczykiem-rozrusznikiem z 1 minute. Wszystko się kręci i nie ma jakiś niepokojących kołatań czy tarć. Dopiero po czasie zaczyna łapać i dosłownie zaczyna się rozpędzać a nie jak normalnie kręci i od razu ostro zapala tylko jakbym ko korba traktowal i rozpedzał. Co się może dziąć?? Potem już nawet jak stoję przez dzień w pracy po 8h normalnie odpalam. Te 2 razy mnie niepokoja?? Czy to rozrusznik?? Czy nie ma iskry?? Akumulator mama nowy Centry i jeszcze przed włozeniem podładowany więc odpada. Gdzie szukac przyczyny??

Napisano

Sprawdź kable WN. Mogą mieć przebicie, a nocą wilgoć siada.

Napisano
  • Autor

Chmm...kable chyba nie bo byłby problem z jazda na gazie?? Musze je pooglądac ale nie słysze zadnego przeskakiwania iskry:-))

Napisano

> Chmm...kable chyba nie bo byłby problem z jazda na gazie?? Musze je

> pooglądac ale nie słysze zadnego przeskakiwania iskry:-))

nie musisz slyszec, czasami kable sa tak inteligentnie walnięte, że wcale nic nie słychać, ale jak sie przyjrzec to widac ( gdy jest cieeeeemnoooo)

Napisano
  • Autor

Tylko jak by były to kable to czemu tylko czasem się tak dzieje?? Tzn. 2 razy tylko a tak pali normalnie?? Musze sie im przypatzreć.

Napisano

> Tylko jak by były to kable to czemu tylko czasem się tak dzieje??

> Tzn. 2 razy tylko a tak pali normalnie??

Bo nie zawsze mają przebicie, te 2 razy to miałeś z rana , po nocy mogły złapać trochę wilgoci a później jak silnik się rozgrzał podeschły

Napisano

> Tylko jak by były to kable to czemu tylko czasem się tak dzieje??

> Tzn. 2 razy tylko a tak pali normalnie?? Musze sie im

> przypatzreć.

zależy od wilgotności

Napisano

Moja bravka gasła przy rozruchu i na wolnych obrotach od czasu do czasu przygasała, wymieniłem filtr paliwa i jest cacy.

Napisano

NIe wiem czy to wina kabli. Mam kupione nowe, swieczki tez a czasami musze tak samo jak Ty krecic zeby odpalil. Zdarzylo mi sie raz, ze na benzynie nie chcial za diabla odpalic a n gazie od pierwszego zakrecenia. Co dziwniejsze po przelaczeniu na benzyne tez palil ladnie, wiec nie wiem co jest grane crazy.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.