Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Oryginalny alarm w 406.

Featured Replies

Napisano

Witam.

Mam oryginalny alarm w Pugu 406 coupe. Alarm ma funkcje deadlock (automatyczne domykanie szyb i ryglowanie zamkow) wiec pilocik ma dwa guziczki. Gdy zarygluje dzwi i potem je otworze (z pilota) to kierunkowskazy mrugaja wielokrotnie (szybko) przez okolo dwie sekundy zamiast mrugnac dwa/trzy razy. Wczesniej wszystko bylo ok ale raz wylaczylem wewnetrzne czyjniki ruchy (ultradzwieki) i od tamtej pory auto tak sie zachowuje frown.gif Przyuwazylem na parkingu kilka innych Pugow (306, 406) z podobnymi "objawami". Czy ktos wie jak przywrocic alarm do normalnego dzialania ? Te migajace kierunkowskazy wygladaja jak lampki na choince wink.gif

..aha dodam tylko ze odlaczalem akumulator na cala noc i nic to nie zmienilo.

Druga sprawa to czy wie ktos jak zaproramowac dodatkowy kluczyk/pilocik do tego auta. Oryginalny kluczyk mam PRI (glowny) wiec dokupilem drugi (oznaczony SEC, bo wiem ze nie mozna miec dwoch kluczykow PRI z jednym autem). Dzieki kolega z klubu Peugeota w UK dostalem instrukcje przeprogramowania kluczyka ale niestety w moim przypadku to nie dziala frown.gif Oczywiscie aby przeprogramowac modul imobilajzera trzeba uzyc specjalnego sprzetu ale sam transmiter centrelnego zamka mozna przeprogramowac samemu...o ile wie sie jak smile.gif Czy jest tu moze jakis pracownik serwisu Peugeota ktory zdradzil by rombek tajemnicy. W zasadzie chodzi mi tylko o ktok 3 procedury serwisowej o ktorej wlasnie mowa.

waflo

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.