Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Data przeglądu w komputerze

Featured Replies

Napisano

Pytenie z cyklu raczej głupich (choć ponoć takich nie ma, są tylko głupie odpowiedzi - oby nie). Komputer wyświetla mi o poranku wiadomość o ilości dni do przeglądu (12,11 itd). Myślałem, że przegląd zrobię za ok. miesiąc - czyli po 30 tysiącach. Za 11 dni przeglądu nie zrobię, bo wyjeżdżam. Czy po dojściu do 0 samochód stanie, czy spokojnie mogę jeździć dalej?

niewiem.gif

Napisano

Napewno sie samochod nie zatrzyma hehe.gifbedzie ci pokazywal przy kazdym wlaczeniu silnika ze juz czas zrobic przeglad ok.gifpalacz.gif

Napisano

30 tysięcy to troche duzo jak na przebieg między przeglądami blush.gif

Napisano

> Napewno sie samochod nie zatrzyma bedzie ci pokazywal przy kazdym

> wlaczeniu silnika ze juz czas zrobic przeglad

tylko egzaminer C i pomoże tam to zmienią ale fura nie stanie bez obaw palacz.gif

Napisano

> Napewno sie samochod nie zatrzyma bedzie ci pokazywal przy kazdym wlaczeniu silnika ze juz czas zrobic przeglad

No popatrz yikes.gif, a mój pokazywał co 3 dni napis Service Due. zlosnik.gif Też się dziwiłem, że nie codziennie, ale mój widać ma inaczej. wpysk.gif

Napisano

> 30 tysięcy to troche duzo jak na przebieg między przeglądami

Przecież jest napisane, że nie "co 30" tylko "po 30". A to jest różnica. 033102bebe_1_prv.gif Gdyby przejechał od ostatniego przeglądu 30kkm, to komp już dawno by mu pokazywał przypomnienie o konieczności zjazdu do pit-stopu. zlosnik.gif

Napisano

> Czy po dojściu do 0 samochód stanie, czy spokojnie mogę jeździć dalej?

Będzie jeździł jak do tej pory. Od czasu do czasu przy uruchamianiu zobaczysz informację o konieczności zjazdu do tzw. garage czy inszego auto-repair hehe.gif, ale po paru sekundach ta informacja zniknie. wink.gif Ja tak jeździłem 6 miesiący bo co 10kkm nie będę przecież zmieniał oleju. zlosnik.gif

Napisano

Ja tak jeździłem 6 miesiący bo co 10kkm nie będę

> przecież zmieniał oleju.

Jeżdżę tak już półtora roku i pokazuje mi ciągle, po uruchomieniu "service due" ....i tyle! Drugi przegląd, ze względów finansowych, robiłem w zaprzyjaźnionym warsztacie.

20.GIF30.GIF

Napisano

> Pytenie z cyklu raczej głupich (choć ponoć takich nie ma, są tylko

> głupie odpowiedzi - oby nie). Komputer wyświetla mi o poranku

> wiadomość o ilości dni do przeglądu (12,11 itd). Myślałem, że

> przegląd zrobię za ok. miesiąc - czyli po 30 tysiącach. Za 11

> dni przeglądu nie zrobię, bo wyjeżdżam. Czy po dojściu do 0

> samochód stanie, czy spokojnie mogę jeździć dalej?

Ja mam już 60 tyś km przejechane i nie byłem nigdy w ASO,znajomy robi mi przeglądy za 15 zł + koszt materiału. Komputer nigdy nie był podpięty do egzaminera. Auto jest bezawaryjne

Napisano

jak auto masz już po gwarancji mechanicznej to możesz zawsze wyłączyć inspekcję. Trzeba to zrobić poprzez kompa serwisowego.

Napisano

> jak auto masz już po gwarancji mechanicznej to możesz zawsze wyłączyć

> inspekcję. Trzeba to zrobić poprzez kompa serwisowego.

No właśnie - w moim przypadku jedyni magicy w mieście, którzy potrafili wyłączyc sygnalizator dźwiękowy kontrolki niezapiętych pasów , cyt.:" Witek, weź Panu ten pipsztynek od pasów wycisz!", zapierali się rękami i nogami, że inspekcji olejowej się nie da wyłączyć.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.