Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaką instalację wybrać???

Featured Replies

Napisano

Witam,jestem nowym urzytkownikiem nubirki.Niestety bez gazu.Jaką instalację zamontować?Z jakimi kosztami muszę się liczyć?Moja nubirka posiada silnik 2 litrowy.Będę wdzięczny za info. hmm.gif

Napisano

> Witam,jestem nowym urzytkownikiem nubirki.Niestety bez gazu.Jaką

> instalację zamontować?Z jakimi kosztami muszę się liczyć?Moja

> nubirka posiada silnik 2 litrowy.Będę wdzięczny za info.

oczywiscie ze sekwencyjny waytogo.gif ,nie wiem jak sie ma do pojmnosci ale ja w matizie zaplacilem 3000 zl,i jestem zadowolony

Napisano

Mam identyczną Nubirę i odpowiedź jest banalnie prosta: wszystko zależy od 2 czynników - przebiegów, jakie robisz rocznie i zasobności portfela. Jeżeli wykonujesz/planujesz zamknąć się w 15000 km rocznie to na Twoim miejscu odpuściłbym sekwencję. Z prostego powodu, co z tego, że nowocześniajsza i droższa, skoro II generacja w większości przypadków doskonale współpracuje z silnikiem Nubiry (grunt to dobry fachowiec, który ją zamontuje), przy tej mocy silnika nie za bardzo odczujesz straty. W moim przypadku przy zamontowaniu 59 litrowego zbiornika (który w mieście wystarcza na przejechanie 400 km), za który dopłacałem i schowanie wlewu pod klapką wlewu paliwa zapłaciłem za instalację BRC Just 1900 zł. Za instalację sekwencyjną zapłacisz niemal 3000 zł - wybór należy do Ciebie. Pozdrawiam.

Napisano

> Witam,jestem nowym urzytkownikiem nubirki.Niestety bez gazu.Jaką

> instalację zamontować?Z jakimi kosztami muszę się liczyć?Moja

> nubirka posiada silnik 2 litrowy.Będę wdzięczny za info.

Za ok. 2600 złociszy możesz mieć sekwencję KME Diego, która to ma bardzo dobre opinie. Sam jeżdżę na II gen Bedini (taką odziedziczyłem przy kupnie auta), która też nie stwarza problemów. Sekwencja w spalaniu wychodzi drożej ponieważ dochodzi NoPb od 1 do2 literków na 100 km które trzeba spalić by instalacja przełączyła się na LPG. W II gen przełączanie na temperaturę można wyeliminować.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.