Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

czy polecacie C3 1.4 disel 75 koni

Featured Replies

Napisano

chce takiego kupić ale poecia nie mam jak sie sprawują citroeny, jesli ktoś moze doradzić niech doradzi czy warto kupić

Napisano

> chce takiego kupić ale poecia nie mam jak sie sprawują citroeny,

> jesli ktoś moze doradzić niech doradzi czy warto kupić

Cześć !!!

Co prawda mam C2 ale to praktycznie to samo - tym bardziej z tym samym silnikiem. Nie wiem czy będziesz kupował nówkę bo czasem Citroen daje mocna rabaty i wtedy się opłaca. Ja model wystawiony we wrześniu za 52000zł kupiłem po rabacie za 40600zł czyli cena niezła smile.gif. Co do auta - jeździ sie fajnie, teraz mam 20kkm przebiegu i narazie zadnym problemów. Powodem wyboru tego auta był głownie silnik i w tej chwili nie zamienił bym na inny. Dynamika jak na 72km w porządku, ale liczy sie spalanie - auto śmiega glownie po 120km trasie dziennie i jadac przepisowo nie mam problemu zmiescic się ponizej 4l/100 zlosnik.gif, srednie spalanie w drodze do Chorwacji i z powrotem - 4.2l - głownie autostrady ok 120/130km/h. Prowadzi się imho lepiej niż P206 który miałem wcześniej...

Napisano

> chce takiego kupić ale poecia nie mam jak sie sprawują citroeny,

> jesli ktoś moze doradzić niech doradzi czy warto kupić

Mam dokładnie takiego od 2 lat i nie żałuję zakupu. Kuipowałem w salonie nowego. Silniczek pracuje bardzo cicho i kabinie prawie go nie słychać (nawt przy obrotach 3000 co przekłada się na prędkość 130k/h na V biegu), całkiem niezła dynamika i przyspieszenie. Z silnikiem nie miałem żadnych problemów. Srednie zu życie paliwa na trasie przy jeździe płynnej i przepisowej to zaledwie 3,6l/100 km - wskazanie komputera pokładowego. Jazda po mieście zabierze ok. 4,4 l/100.

Kupuj bo z tym silnikiem warto.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.