Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pytanie o koszty malowania dachu.

Featured Replies

Napisano

Witam

Moje CC miał ciężką noc, jakiś dupek postanowił sobie po nim poskakać, na masce, szybie i dachu ślady butów, maska cała ale dach już nie, doliczyłem się 6 wgnieceń ( jedno na przodzie i 5 przy rynienkach ) Ponieważ mam AC zamierzam się tym zająć i zgłosiłem już szkode w PZU.

I teraz pytanie: Brać kase czy niech robią sami? Ile może kosztować szpachlowanie i malowanie? wgniecenia nie są zbyt głębokie nie wiem czy dadzą sie troche wypchnąć czy też nie.

Pytanie do warszawiaków jeśli robić to gdzie? Mój ojciec robił ostatnio swoje bravo w carserwisie na 1 sierpnia, ale spisali sie bardzo kiepsko, znacie jakieś inne serwisy?

Pozdr.

Napisano

> I teraz pytanie: Brać kase czy niech robią sami?

A masz wykupioną opcję "warsztat" w AC?

Napisano
  • Autor

> A masz wykupioną opcję "warsztat" w AC?

Nie widze tego typu pozycji w umowie.

Babka z infolini pytała się co chce, powiedziałem że raczej naprawa, ale z rzeczoznawcą widze sie w poniedziałek więc chyba jak coś to chyba do tego czasu moge zmienić decyzje? Powiedziała jeszcze że jak sie zdecyduje na naprawę bezgotówkową to bede mógł sobie wybrać warsztat z ich listy.

Napisano

> Babka z infolini pytała się co chce, powiedziałem że raczej naprawa,

> ale z rzeczoznawcą widze sie w poniedziałek więc chyba jak coś

> to chyba do tego czasu moge zmienić decyzje?

Imho w przypadku starych aut, lepsza jest naprawa niż kasa, bo nie liczą Ci amortyzacji, tylko rozliczają się z zakładem, który usuwa szkodę.

Napisano
  • Autor

Też tak sądze, dlatego wstępnie zdecydowałem się na tego typu rozliczenie, zwłaszcza że chodzi o dach, gdyby to była maska to wziąłbym kase i kupił na szrocie albo allegro. Tak czy inaczej ciekaw jestem ile to może kosztować, a niestety za późno jest żeby sie przejechać po blacharzach i popytać o ceny.

Dzięki

Pozdr.

Napisano

jakbys bezgotówkowo chciał robić to zadzwoń do Abcaru na Myszyniecką - sprawdzony przez pare osób...

Napisano
  • Autor

Dzięki za info waytogo.gif

Pozdr.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.