Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

siena el 1.2 okablowanie i głośniki

Featured Replies

Napisano

witam wszystkich

jestem posiadaczem sieny 1.2 el i chciałem zamontować głośniki bo ojciec nigdy nie używał radia, a tam wogle nie ma miejsca w drzwiach by je zamontować, okablowania też nie ma czy to znaczy że bede musiał rozbierać całe drzwi i wyciąć miejsce na głośniki i czy bedzie jakiś problem z okablowaniem z głośników do radia czy by je zamontować będe musiał zdejmować całą deske rozdzielczą

Napisano

> witam wszystkich

> jestem posiadaczem sieny 1.2 el i chciałem zamontować głośniki bo

> ojciec nigdy nie używał radia, a tam wogle nie ma miejsca w

> drzwiach by je zamontować, okablowania też nie ma czy to znaczy

> że bede musiał rozbierać całe drzwi i wyciąć miejsce na głośniki

> i czy bedzie jakiś problem z okablowaniem z głośników do radia

> czy by je zamontować będe musiał zdejmować całą deske

> rozdzielczą

Kable powinny być wydaje mi sie. U mnie w kazdym razie były kable nawet do głosników tylnych i gwizdków w lusterkach. Zdejmij ta kieszeń która jest mocowana do drzwi. Jesli nigdy nie były montowane glosniki to trzeba bedzie prawdopodobnie wyciąć otwór w boczku drzwiowym i tam gdzies w srodku powinna być wiazka zakończona żółta wtyczką.

Na poczatek sprawdz czy masz kostki do radia po wyjeciu zaslepki w desce. Jesli są to i kable w drzwiach muszą być.

Napisano
  • Autor

tak jest kostka do radia

a jeszcze mam pytanie jak rozpoznam gdzie mam to dokładnie wyciąć mam sobie zaznaczyć od tej plastikowej osłonki na drzwiach a i jaką śroednice

Napisano

> tak jest kostka do radia

> a jeszcze mam pytanie jak rozpoznam gdzie mam to dokładnie wyciąć mam

> sobie zaznaczyć od tej plastikowej osłonki na drzwiach a i jaką

> śroednice

Nie. Głosniki są mocowane do drzwi, a nie do tej plastikowej osłony. Najlepiej chyba będzie jednak zdjąc boczek i zobaczyć gdzie są otwory na śruby do głosników, wywiercic dziurki, a nastepnie symetrycznie wzgledem nich wyciac otwór pod głosnik.

Napisano

kupujac glosniki pamietaj dobrze dobrac rozmiary zeby otwierajac szyby nie walic nia po membranie lub magnesie i wszystkie kable i ich polaczenia dobrze zaizoluj bo w porze dzdzystej lubi pojawiac sie wewnatrz drzwi wilgoc..z tego co sie orientuje wersja el nie posiada instalacji pod glosniki jesli chodzi o pociagniecie kabli na tyl najlepiej poprowadzic je w dolnym progu od strony kierowcy jesli myslisz w przyszlosci o jakims mocniejszym graniu aby zaoszczedzic sobie roboty pociagnij do bagaznika wraz z kablami do glosnikow tylnich kable pod instalacje wzmacniacza lub aktywnej tuby smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.