Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pomocy ! szyberdach Cieknie!

Featured Replies

Napisano

Witam Was po ostatnich ulewach zauwazylem ze delikatnie w mojej asterce w lewym przednim rogu przecieka szyberdach... podsufitka na kancie byla mokra... tylko na kancie na tym pogrubieniu i bardzo delikatnie.Wziolem przeczyscilem od gory caly mechanizm i te korytka odplywowe, przesmarowalem lekutko ta suwnice z gory i pewnej nocy jak padalo bylo sucho, lecz dzis znowu wchodze do autka i patrze a to delikatna plamka wody na samym kancie...

moze jakas uszczelka czy cos ??:| czy jakis odplyw? po za tymi dwoma moze miec problem drobny? , zauwazylem jeszcze ze po otwarciu na kancie od gory od wewnatrz wlasnie byla mala ilosc wody... dokladnie nad tym przeciekiem, czyzby mi sie woda przedostawala pod szyba ?wyjezdzam w przyszla srode do norwegi i nie widzi mi sie raczej delikatnie przeciekajacy szyberek slinka.gif moze mi ktos szybko pomoc ?:/

ps szyber jest reczny,orginalny

Napisano

> nikomu nie cieklo, nikt z tym nie walczyl ?:)

mi cieknie i walcze gąbką zlosnik.gif

wczesniej usczelniłem na jesieni silikonem ale jak wiadomo otworzyc sie nie da wiec to nie to co pewnie chciałes usłyszec...

Napisano
  • Autor

> mi cieknie i walcze gąbką

> wczesniej usczelniłem na jesieni silikonem ale jak wiadomo otworzyc

> sie nie da wiec to nie to co pewnie chciałes usłyszec...

nie to... przyda mi sie szyber otwierany... mysle ze ktos to mial i dal z tym rade wiec bede cierpliwie czekal na rozwiazanie

Napisano

chętnie bym ci pomógł ale nicholery nie chce przemakać też mam reczny i klaska ale głowa do góry wierze ze dasz se z tym rade dobrze kombinowałeś z uszczelkami tutaj bym szukał przyczyny pozdrówka

Napisano

sprawdź dobrze te kanały odpływowe czy nie ma tam syfu, a przedtem jak otwierałeś i zamykałeś to ci nie ciekł?? może ta "misa" czy jak to się nazywa się odkleiła pod dachem ja tak miałem w Kadet'cie i niestety przegrałem walkę... crazy.gif

Napisano

Mi też wlewała się woda w Renault Clio i znalazłem na to świetny sposób - teraz mam Opla bez szyberdachu rotfl.gif

Napisano
  • Autor

heh, sproboje jeszcze raz wszystko zobaczyc pokoleji... a jak nie da rade to parasolke zamontuje slinka.gifzlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.