Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mocowania stabilizatora. Pytanie??

Featured Replies

Napisano

Jakie sa objawy zuzytych mocowan stabilizatora w ccs. Bedzie cos stukac, skrzypiec czy co?? Bo od zmiany amorkow cos stuka w przednim zawieszeniu i nie mam pojecia co to jest. Na trzepakach powiedzieli ze nie ma zadnego luzu nigdzie, pozniej do pewnosci bylem u znajomego mechanika i to samo powiedzial. stuka przy wiekszych dziurach i nie jak kolo dobija tylko jak opada w dol do tej dziury to stuknie. Jest to taki gluchy stuk. Na wachacz mi to nie wyglada bo sa nowe ( maja ok roku). Amorki tez raczej to nie sa bo sa nowe i stuka mniej wiecej tak samo po obu stronach. Juz mi sie zaczynaja konczyc pomysly co to moze byc

Napisano

na 99% stab stuka o bude, jak wpadasz w dziure to jest glosne puk i tyle, u mnie pomimo dobrych mocowan iu podklepanie na maxa blachy i tak czasem stuknie, ale na serii mam pelna cisze

Napisano
  • Autor

No wlasnie na serii masz cisze. Ale ja tez mam teraz serie beksa.gif i mi stuka. Moze masz racje ze to bedzie stab. Moze jak go wciagne, przejade sie i nie bedzie stukac to bede mial pewnosc ze to on

Napisano

> No wlasnie na serii masz cisze. Ale ja tez mam teraz serie i mi

> stuka. Moze masz racje ze to bedzie stab. Moze jak go wciagne,

> przejade sie i nie bedzie stukac to bede mial pewnosc ze to on

mozesz tak zrobic, tylko ze wyjmujac staba musisz czesciowo odkrecic (z 1 strony) jedno z mocowan wahacza wiec najlepiej przykrec to po wyjesciu staba, poza tym po prostu jak wejdziesz pod auto to zobaczysz w jakim sa stanie te mocowania! te na wahaczach pewnie sie wyrobily

Napisano
  • Autor

wiec jak nim poruszam to bedzie mial jakis luz na wachaczach albo bedzie na oko widac ze sa wyrobione. Raczej go nigdzie nie skrzywilem jak mialem glebe bo wtedy mi nie stukal. Pozdro

Napisano

> wiec jak nim poruszam to bedzie mial jakis luz na wachaczach albo

> bedzie na oko widac ze sa wyrobione. Raczej go nigdzie nie

> skrzywilem jak mialem glebe bo wtedy mi nie stukal. Pozdro

poruszyc nim to Ci sie pewnie nie uda, wizualnie bedzie po tych gumach widac ze jest qpa z nich (u mnie bynajmniej bylo widac), skrzywic staba - no ciezko by bylo mysle

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.