Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pytanie do posiadaczy bocznych kierunków - oryginalnych

Featured Replies

Napisano

Właśnie montuję kierunki boczne i chciałbym zamontować je mniejwięcej w tym samym miejscu co oryginalne. Więc proszę o podanie odległosci w jakiej są zamontowane od krawędzi błotnika i od krawędzi przetłoczenia na błotniku (mierzone do szkiełka nie do otworu)

A tak przy okazji jak ktoś montował to duzo problemów z przeprowadzeniem kabli w tym błotniku, od strony komory silnika są jakies otwory ale niezbyt pasują one żeby w tym miejscu miały być one montowane chyba tylko tedy trzeba przeprowadzić kabelki.

Z góry dziekuję. bow.gif30.GIF

Napisano
  • Autor

> moze taka fotka troche pomoze

O dzięki, miałem pare zdjęć ale pod kątem... a tu dam tak mniejwięcej jak na fotce i będzie! przeca mi nikt nie będzie z linijką do okoła auta latał.

Napisano

> Właśnie montuję kierunki boczne i chciałbym zamontować je mniejwięcej

> w tym samym miejscu co oryginalne. Więc proszę o podanie

> odległosci w jakiej są zamontowane od krawędzi błotnika i od

> krawędzi przetłoczenia na błotniku (mierzone do szkiełka nie do

> otworu)

> A tak przy okazji jak ktoś montował to duzo problemów z

> przeprowadzeniem kabli w tym błotniku, od strony komory silnika

> są jakies otwory ale niezbyt pasują one żeby w tym miejscu miały

> być one montowane chyba tylko tedy trzeba przeprowadzić kabelki.

> Z góry dziekuję.

Ja montowałem w zeszłym roku przy wymianie błotnika ,zresztą powodem też było to że mam zamontowany hak. Szablon z otworem wziołem z innej asterki która miała fabrycznie wstawione migacze -jeden bok karteczki przyłożyłem do końa błotnika a drógi bok do zagięcia błotnika i potem wymacałem otwór migacza i go obrysowałem następnie odrysowany otwór wyciołem, reszte robił mi lakiernik .Kabelki poprowadziłem od przednich migaczy ale nie potrzebnie bo niedawno na forum dowiedziałem się do czego służą kabelki wraz z wtyczkami które znajduja się przy podszybiu w komorze silnika (zobacz załącznik ).podobno nie wszystkie modele asterek to mają ale to są przewody do migaczy montowanych w błotnik . A o tych otworach co piszesz to nimi przeprowadza się kabelki.

smile.gif

post-75891-14352471744245_thumb.jpg

Napisano
  • Autor

O tych kabelkach to ja wiem ale szukałem usilnie i nic, więc pozostanie pociągnięcie nowych z kierunków.

Tak se przypomniałem że pracownik ma astre ale on to chyba nie pozwoli na żadne pomiary więc będe musiał zrobić to po cichu.

Kiedyś chciałem sprawdzić u niego TIDa bo u mnie szalał a on że NIE MA MOWY!!! że mu sie coś spali i takie tam, poczym pokazałem mu że można przycisnąć na nim 2 przyciski i będą czary mary z testem wyświetlacza prędkość i kody a on... po prostu japa mu opadła, ale jak trzymałem te przyciski to krzyczał że mu coś spale!!!

Więc dzisiaj sie zakradne i wydłubie ten boczny kierunek i dokonam pomiarów zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.