dobromir Posted January 9 Share Posted January 9 Witam, kupiłem Aurisa 2, zauważyłem, że mam podłączony alarm (o którym sprzedający niewiele wiedział). Po lewej stronie pomiędzy kierownicą a drzwiami mam migającą diodę (oczywiście miga po zamknięciu auta), prawdopodobnie można nią wbić kod do dezaktywacji alarmu, ale jeszcze trzeba go mieć a karta z pinem wcześniej gdzieś zaginęła. Ma ktoś jakiś pomysł jak odzyskać ten kod? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobromir Posted January 9 Author Share Posted January 9 57 minut temu, dobromir napisał(a): Witam, kupiłem Aurisa 2, zauważyłem, że mam podłączony alarm (o którym sprzedający niewiele wiedział). Po lewej stronie pomiędzy kierownicą a drzwiami mam migającą diodę (oczywiście miga po zamknięciu auta), prawdopodobnie można nią wbić kod do dezaktywacji alarmu, ale jeszcze trzeba go mieć a karta z pinem wcześniej gdzieś zaginęła. Ma ktoś jakiś pomysł jak odzyskać ten kod? Obecnie alarm uzbraja się i dezaktywuje oryginalnym pilotem Toyoty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts