Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co to może być!?Od czego zacząć!? bravo 1,4

Featured Replies

Napisano

witam

Poblem o ktorym zaraz napisze istnieje od ok roku,samochod posiada lpg

Wiec wszystko dzieje sie na cieplym silniku Na zimnym pali ok A jak juz temperatura jest na polowie To przy próbie odpalenia rozrusznik kreci ale tak jakby po 3 sekundach dopiero pomalu wkreca sie na obroty Swiatla i radio wylaczone.Ale jest tez tak ze przkrece kluczyk Rozrusznik raz cieżko przekreci i tak jakby cos go przytrzymalo To jest doslownie ulamek sekundy i juz zaczyna krecic ale niestety tak jak wspomnialem wyzej Problem tez jest wtedy gdy dam za malo gazu i samochod gasnie to pozniej wten sam dziwny sposob probuje odpalic Raz mi sie zdarzylo ze próbowałem chyba kilka razy i nic Nawet przy dodawaniu gazu Odrazu po puszczeniu gazu zgasl a po 15 minutach odpalil normalnie Wszytsko dzieje sie na cieplym silniku Odpalam tylko na pb pozniej przeskakuje na gas Niema znaczenia czy wczesniej jechal na gazie czy na benzynie Wten sam sposob odpala Wymienilem czujnik temeperatury ten w termostacie myslalem ze to moze byc to ale niestety nie Kable wymienione swiece tez Wiec co to moze byc?

Napisano

Witam . Mam takie same objawy. Wielu rzeczy już naprawiałem i nic ! To samo !!! Trzeba z tym żyć.

Napisano
  • Autor

> Witam . Mam takie same objawy. Wielu rzeczy już naprawiałem i nic !

> To samo !!! Trzeba z tym żyć.

a grzebałeś w rozruszniku Moze tam cos jest nie tak?

Napisano

Też mam ten problem, z tym że u mnie przy przekracaniu kluczyka mam czasem taki dziwny zgrzyt jakby nic nie krecilo (wyminilem rozrusznik na nowy i dalej to samo). Dwa razy zgasl mi na trasie (przy 120 km.h) normalnie na prostej drodze, i czasami mam problem z odpaleniem, jak juz zalapie to jest ok, ale czasem i 10 min mi zajelo ruszenie. Doda ze zapala mi sie wtedy dioda awarii wtryskow i zima.... Dzisiaj znowu zostawilem go na warsztacie, narazie niestety nic nie wiedzą. Co to może być - PS mam LPG Tartarini

Napisano

U mnie jest podobnie, zdarza sie ze cieple auto przy probie odpalenia nie trzyma obrotow i nawet przygasa. Z reguly unikam tego poprzez odpalanie cieplego silnika na wymuszonym LPG. U mnie pomaga.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.