Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mam problem z CC 700 FOS od kumpla

Featured Replies

Napisano

A mianowicie jak jest cieply to gasnie na wolnych. Dysze przeczyszczone, wolne obroty wyregulowane. Wszystko zaczelo sie od wymiany wkladu pompy paliwa. Jak przepuszczala ta membrana czerwona to doszedlem do wniosku ze moglo troche beny do oleju naleciec i odparowywac bo jak zalozylem odme to od razu gasl, a bez odmy chodzil normalnie. Wymienilem olej na nowy i znowu to samo jak zdejme odme to jest oki, a jak ja zaloze to gasnie. Nawet jak mu troszke te obroty podnioslem to dalej gasnie. Ten mechanizm do regulacji wolnych obrotow dziala prawidlowo. Juz nie mam sily do tego auta bo od 3 dni sie z tym mecze a kumpel klnie w nieboglosy na to auto. CC ma przejechane 85 kkm i silniczek codzi naprawde super jak na 700 tylko gasnie na wolnych. Macie moze jeszcze jakies pomysly co to moze byc??

Napisano
  • Autor

Hej co jest!!!! Nikt nie wie co to moze byc???? Ja juz wymiekam przy tym aucie, caly czas gasnie z zalozona odma, jak jest odlaczona to chodzi super. Pozdro

Napisano
  • Autor

Dobra temat juz nie aktualny. Doszedlem wereszcie do tego, co to jest. Nawet nie wiecie jak taka mała pierdoła za 8 zl moze namieszac w silniku i doprowadzic czlowieka do rozpaczy hehe.gif. Pozdro

Napisano

> Dobra temat juz nie aktualny. Doszedlem wereszcie do tego, co to

> jest. Nawet nie wiecie jak taka mała pierdoła za 8 zl moze

> namieszac w silniku i doprowadzic czlowieka do rozpaczy . Pozdro

tak apropo to co mu bylo?

Napisano

> Nawet nie wiecie jak taka mała pierdoła za 8 zl moze

> namieszac w silniku i doprowadzic czlowieka do rozpaczy .

wlasnie - nie wiemy, wiec nas poinformuj smile.gif

Napisano
  • Autor

Tak jak juz pisalem gaznik byl oki, pompa pompowala idealnie, kable WN i swiece nowe, filtr powietrza nowy, olej i filtr nowy, a jednak gasl po zalozeniu odmy. Okazalo sie ze w korku od oleju brakuje tego zaworka, tylko jest ten precik ze sprezynka, i cale cisnienie i opary ze skrzyni korbowej lecialy do odmy i go skutecznie dlawily. Kupilem nowy korek z tym zaworkiem i silniczek chodzi jak nowy. Czy zimny, czy cieply to pali na dotyk bez ssania. Az sam sie dziwie ze 700 potrafi tak ladnie pracowac. Samochodzik jedzie idealnie, nie szarpie, nie przerywa no i co najwazniejsze nie gasnie na kazdym skrzyzowaniu. Ciesze sie ze udalo mi sei opanowac te bestie. Oczywiscie wole bardziej swojego sportasia, w ktorym planuje pod koniec wakacie zalozyc gore od 1.2 lekko podlubana tak zeby bylo te ok 75 KM. Moze mi sie w koncu uda w tym roku dojsc do tego. Pozdro

Napisano

to masz tak jak ja moja padlina na weberze odpala od kopa, jeżdżę bez ssania, a momentami gaśnie i nie chce odpalić wymienione uszczelniacze, pierścienie UPG,reszta uszczelek w silniku pompka, gaźnik, cewka, nanoplex, kable, świece olej, chłodnica, płyn w chłodnicy i dalej padaka gasnie po 25-30 km i nie chce odpalić przez godzinę-dwie później znowu na dotyk. Jakby ktoś wiedział co to jest będe wdzięczny :|

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.