Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Stilo 1,6 - 16 V - Jaka instalacja gazowa ??

Featured Replies

Napisano

Witam jak w temacie zamierzam zagazować stilona 1,6 - 16v z 2002r. Miejscowe firmy proponują mi OMVL REG. Może ma ktoś taką instalcję i mógłby coś o tym powiedzieć. Inna firma wstawiająca omegas zaproponowała mi zamiast omegasa jakąs KME nie wiem co to jest zupełnie.

Napisano

> Witam jak w temacie zamierzam zagazować stilona 1,6 - 16v z 2002r.

> Miejscowe firmy proponują mi OMVL REG. Może ma ktoś taką instalcję i mógłby coś o tym powiedzieć. Inna firma wstawiająca omegas zaproponowała mi zamiast omegasa jakąs KME nie wiem co to jest zupełnie.

Chyba nikt takiej u nas nie ma w stilaku, przynajmniej ja nie pamiętam, aby kiedykolwiek ktoś się chwalił. Popytaj jeszcze na "Gaz na ulicach", ale nie sądzę abyś uzyskał konkretne info.

Do tego silnika w grę wchodzi oczywiście tylko IV geneneracja np. BRC Sequent, KME Diego, REG-OMVL Dream XXI N, Lovato FAST, SGI Elpigaz, Mistral Autronic, VSI Prins LTA Polonia, Omegas Landi Renzo itd... ASO Fiata najczęściej instalują sekwencję Tartarini.

Poszukaj w archiwum wątków pod kątem hasła "LPG", może to coś Ci rozjaśni.

Napisano

Witam mam stilo 1,6 16v też z 2002 rpku i mam instalację OMVL XXI N

Napisano
  • Autor

> Witam mam stilo 1,6 16v też z 2002 rpku i mam instalację OMVL XXI N

Witam. I jak się sprawuje ta instalacja gazowa. Czy miałeś z nią jakieś problemy. Jak ze spalaniem ??

Napisano

Jak dobrze zestroisz to wszystko gra - zrobiłem na niej już 50 tys - mam program do ustawiania i czasami sam sobie coś tam zmieniam - lubię eksperymentować - ale trzeba uwazać bo stilon jest strasznie czuły i mapy potrafią się rozjechac i wtedy są problemy - potrafi nawet checka wywalić

Napisano

Pisałem kiedyś o niej mam ją już dwa lata

Napisano

Spalanie oscyluje pomiędzy 8 a 11 nie wiem od czego zależy bo mozna jechac delikatnie i weźmie 10 a czasami ostra jazda 140 km/h i wyjdzzie 8,5 chyba od gazu zalezy chociaz tankuję na jednej stacji

• 2 tygodnie później...
Napisano

Wstawiałem do 1.2 16 V w Warszawie (firma POLGAS) Y jet ze dwa lata temu. Świetna obsługa, instalacja początkowo ciężko chodziła ale poradzili sobie. Zrobiłem na niej 50 tys. i zero problemu. Teraz wiem, że wstawiają jakąś polską instalację; mechaniory z firmy mówią, że jest O.K. tel. 22 6851 816 ok.gifProponuję zadzwonić i pogadać.

• 2 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

Trochę poszukałem w firmach jedna z firm zaproponowała mi BRC Sequent 24. Czy zamiast KME DIEGO lub REG-OMVL Dream XXI N lepiej jest wstawić BRC ??

Napisano

> Trochę poszukałem w firmach jedna z firm zaproponowała mi BRC Sequent 24. Czy zamiast KME DIEGO lub REG-OMVL Dream XXI N lepiej jest wstawić BRC ??

One wszystkie są podobne do siebie. Najważniejsza jest POPRAWNA i dokładna regulacja.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.