Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fiat juz nie jak Frycz

Featured Replies

Napisano

Za Autoklubem:

Po ponad dwóch sezonach wspólnych startów Sebastian Frycz zrezygnował z dalszej współpracy z zespołem Fiata. - Nie mogłem dłużej zaakceptować sytuacji, że nie znajdujemy z zespołem wspólnego celu - powiedział Sebastian. - Dla mnie priorytetem jest osiąganie jak najlepszych wyników i podporządkowanie temu celowi wszelkich działań. Bez ustawienia samochodu, doboru opon itp., zgodnie z życzeniami zawodnika, nie może być mowy o osiąganiu rezultatów. Dziwię się, że tak długo w moim zespole nie znaleźliśmy w tym temacie porozumienia. Nie chcę dłużej tracić czasu.

Ponadto zapowiadane na połowę sezonu moje starty samochodem Grande Punto S2000 nie doszły do skutku. Do dzisiaj ten temat nie został nawet poruszony przez kierownictwo zespołu.

Nadal będę startował w Czechach. Trudno powiedzieć, jak ułoży się dalsza część sezonu w Polsce. Wszystko zależy od budżetu. Na pewno chciałbym powalczyć o pudło na którymś z rajdów, ale jest jeszcze zbyt wcześnie, by mówić na którym i jakim samochodem.

Szkoda ,mam nadzije ze nadal bedzie powoził...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.