Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Przygód ze stilo cd....

Featured Replies

Napisano

Od pewnego czasu miałem drobne problemy ze swoim stilakiem... A to tylnia lampka świeciła się cały czas (PaDo ostatnio na spocie zauważył), zaświecał się komunikat LOSE CONECTION, prawa szyba raz chodziła raz nie... ale nie pisałem o tym bo było to mało uciążliwe! Lubię swojego stilaka więc nie chciałem narzekać!

Ale ostatnio cos zaczęło śmierdzieć, i to nie przy klimie, zaraz jak się wsiadło do auta... Pamiętałem ze kiedys cos mi ciekło koło uszczelki przedniej szyby wiec postanowiłem zaglądnąć pod dywan po prawej stornie.... jakież było moje zdziwienie gdy zobaczyłem tam JEZIORO!!! Wygłuszenia i kable po prostu pływały!

Rozebrałem wiec pol auta, odkurzacz piorący w dłoń i 2 dni wyciągania wody z wygłuszeń i suszenia... Co się okazało, gumowy wężyk odprowadzający wodę z parownika wysunął się z tunelu i cała woda szła na podłogę po prawej stronie zamiast pod auto... Ależ byłem zły jak to zobaczyłem...

No ale po 3ch dniach auto wyschło, pofukałem odgrzybiaczem i dezodorantem samochodowym, poskładałem i teraz można się cieszyć z jazdy! Wszystko chodzi jak trzeba, żadnych failurów, niegasnących lampek itd.. Także poza samopoziomowaniem to druga i mam nadzieje ostatnia nieprzyjemna przygoda ze stilakiem... Poza tym auto śmiga aż miło i każdemu kto zapyta czy kupić stilo, odpowiem zdecydowanie KUPUJ! Dziękuje za dobrnięcie do końca, pozdrawiam wszystkich zadowolonych (i nie) użytkowników stilonów! ok.gifcool.gif

Napisano

> Co się okazało, gumowy wężyk

> odprowadzający wodę z parownika wysunął się z tunelu i cała woda

> szła na podłogę po prawej stronie zamiast pod auto.

Oznacza się że to:?

277096766-klimaifiltrpp.jpg

Napisano
  • Autor

> Oznacza się że to:?

No dokładnie to.... Właśnie o tym wężyku mówiłem! smile.gif Sam miałem zrobić jakieś foto-story ale byłem tak zły że wpadłem na to dopiero jak poskładałem i troche ochłonąłem! smile.gif

Napisano

> Od pewnego czasu miałem drobne problemy ze swoim stilakiem...

Miałem podobny przypadek z wodą w wygłuszeniu podłogi po stronie pasażera.

Znaczne zawilgocenie stwierdziłem w zagłębieniu w dywaniku z oznaczeniem nadwozia .

Po zdjęciu osłon tunelu widać było wycieki wody w dolnej części filtra przeciwpyłkowego pomimo, że woda wyciekała także pod samochód .

Odchyliłem elastyczne kolanko odprowadzające skropliny, w wystającą końcówkę w górę wsadziłem drut, zator został przepchany, wylało się dużo wody.

Przez ostatnie ciepłe dni wszytko wyschło i jest po kłopocie .

Napisano

> Poza tym auto śmiga aż miło i każdemu kto zapyta czy kupić

> stilo, odpowiem zdecydowanie KUPUJ! Dziękuje za dobrnięcie do

> końca, pozdrawiam wszystkich zadowolonych (i nie) użytkowników

> stilonów!

tak moge powiedzieć to samo! swojego chyba nawet nie bedzie mi sie opłacalo sprzedawa, tyle serca w niego włozyłem, a kazdy nowy zapewni mi tyle samo a nawet mniej jak mój żołtek

piesc.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.