Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jazda próbna, Górny Śląsk (Opel Meriva II)

Featured Replies

Napisano

Witam,

Na forum jestem od 2004 roku. Mało się udzielam, często czytam. Nadszedł czas na nowy samochód dla Żony. Planowany, nie bardzo. Musze coś kupić. Jak to dla żony ma być specyficzny. W cholere duży, ale jednocześnie tak samo mały jak poprzedni (Chevrolet Spark m300). Nie może być crossoverem, bo za duży, nie może być golfem, astrą, czy innym yarisem, bo za duże. Mam sporo ponad 40 lat, w sakramencie ponad 20. Nie mam siły, nie mam czasu, nie mam cierpliwości tłumaczyć, ogladać i znowu tłumaczyć. Po prostu mówie TAK KOCHANIE. Jakaś koleżanka, albo któraś siostra zasugerowała Merive 2 no i tyle w temacie. Szukam kogoś, kto mnie zrozumie i jest w stanie się ugadać na minimalną jadę probną, aby sprawdzić czy aby napewno siostry i kolezanki miały racje. "Ma być duże, pięc drzwi i wszedzie parkować musze umieć [sztuka sama w sobie ale nie mowcie jej bo papiery rozwodowe dostane]". Sztuka polega na tym, że ja w UK pracuje, urlop zaczynam miesięczny 5 czerwca i kogoś chetnego do pomocy bym chciał znaleźć. Nic za darmo, oczywiste, ale ostrzegam z gory, to żona będzie się chciała przejechać. Nie chce kupic juz teraz. Chce po prostu aby najukochańsza małżonka od węży pochodząca po prostu się przejechala owym samochodem.

Jak najmłodsza, benzyna, manual, dosłownie zwykla jazda próbna, aby stwierdzić, czy małżonce Meriva 2 pasuje. 

Z góry dzięki Panowie.