Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wycieraczki przod ble

Featured Replies

Napisano

Witam,otoz wracajac dzisiaj z Wawy,wycieraczki zastrajkowaly,tzn.ani w jedna ani w druga strone,stoja i juz,na zadnym biegu.Cale szczescie ze do domu bylo ok. 15 km, to sie jakos doczlapalem,a jak zajechalem na podworko i wlaczylem to sie ruszyly,tylko ze chodza b. wolno,a wracaja jeszcze wolniej niz ida w gore,a i jeszcze jak sie wlaczy tylko na jeden raz to nie wracaja do konca na dol szyby tylko tak zostaje z centymetr i slychac z silniczka jakies tykanie,dopiero jak sie dotknie jeszcze raz ta wajche do szybek to opuszczaja sie ten centymetr i tykanie ustaje.Dodam ze furka ostatnie 2 dni stala pod chmurka frown.gif,kiedys mialem incydent ze zatrzymaly mi sie w polowie szyby ale na moment,a teraz to....... no wlasnie co? trza wymienic silniczek czy moze wystarczy go jakos czyms nasmarowac,moze wd40 potraktowac,wolalbym wiedziec wczesniej co z tym zrobic bo tak to kiszka jezdzic hehe.gif,wiem ze wczesniej byl artykol na ten temat ale tam byla wymiana,a ja chcialbym tego uniknac,dobrze jakby jeszcze laskawie z sezonik pochodzilo devil.gif

Napisano

pisałem kiedyś na ten temat, poszukaj (też mi cosik tykało i to NIE jest zaden przekaźnik)

na śmietniku jest też referat

najlepiej rozebrac, odsyfic przesmarowac i dalej but.gifdrive.gif

Napisano

> Witam,otoz wracajac dzisiaj z Wawy,wycieraczki zastrajkowaly,tzn.ani

> w jedna ani w druga strone,stoja i juz,na zadnym biegu.

Miałem identyczne objawy. U mnie skończyło się wymianą silnika, ale spróbuj najpierw refresh, może coś się przytarło.

Tak to wyglądało u mnie yikes.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.