Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Powolne szyby - nieoczekiwane odkrycie

Featured Replies

Napisano

Witam

Jak prawie każdy z Was miałem problem z cięzko pracującymi szybami. Konkretnie szyby tylne po założeniu elektryki strasznie wolno pracowały i czasem domykacz nie zamykał ich do końca. A kilka dni temu zabrałem się za zabezpieczanie uszczelek dzwi (co robie 2 razy do roku) silikonem w sprayu żeby nie zamarzały i przy otwartych szybach psiknołem sobie w najniższe dostępne konciki uszczelek dzwi (po 2 razy). Po kilku dniach (byłem na małym wypadzie wakacyjnym) okazało się że szybki (wszystkie) zaczeły szybciej chodzić i od tego czasu ani razu domykacz nie zatrzymał przedwcześnie domykania. Dzisiaj dodatkowo psiknołem po całych uszczelkach tym silikonem i zobacze. Mam nadzieje że narazie nie będe musiał rozbierać wszyskich drzwi bo za bardzo nie mam na to czasu i ochoty. Jeśli ktoś ma podobny problem może to na jakiś czas przesunąć kwestię smarowania prowadnic a wymaga tylko puszki za 10zł i 2 minut czasu.

Napisano

zrobilem podobnie jak ty, ale po krotkim czasie przylepil sie do tego kurz i syf, szybki w miare chodzily, ale piszczaly, dobre na krotka mete, tydzien temu wyczyscilem prowadnice smile.gif i to dalo efekt

Napisano
  • Autor

> zrobilem podobnie jak ty, ale po krotkim czasie przylepil sie do tego

> kurz i syf, szybki w miare chodzily, ale piszczaly, dobre na

> krotka mete, tydzien temu wyczyscilem prowadnice i to dalo

> efekt

To mnie zmartwiłeś frown.gif

Ale mam nadzieje, że się nie pogniewasz jeśli u mnie się okaże, że to załatwiło sprawę zeby.GIF

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.