Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jakie żarówki w drwiach

Featured Replies

Napisano

witam wszystkich jako nowy forumowicz i użytkownik Stilo MW i na wstępie mam pierwszy problem a mianowicie brak zarówek w przednich drzwiach a u mnie jest tak że wszystko musi działać wiec pytam jakie tam sie montuje żarówki bo w serwisie w Łodzi nie potrafili mi powiedzieć a akurat nie było elektryka.

A tak swoją droga to tez mam failury ABS ESP ASR ale jeszcze się za to nie zabrałem choc jak kupiłem auto to akumulator był bardzo słaby lecz po podładowaniu nic sie nie zmieniło failury sie pojawiaja.

także proszę o odpowiedź odnosnie żarówek i jescze jedno jęlsi ktos miał doczynienia z czujnikiem deszczu na szybie przedniej czy do niego dochodzą przewody czy on działa bezprzewodowo bo nie widzę u siebie rzadnego przewodu.

Dzięki za odpowiedź i sorry za tak obrzerny początek.

Darek z Łodzi 20.GIF

W załączniku jest moja nowa bryczka.

post-78694-1435247238448_thumb.jpg

Napisano

20.GIFwitam 20.GIFladne masz to autko ok.gif

Jezeli chodzi o zarowki w drzwiach to sa to C5W o mocy 5W tak zwane rurkowe waytogo.gif

Napisano
  • Autor

Oj to nie u mnie chyba bo takie napewno nie będą pasowały bo nie ma tam takich uchwytów do tego typu żarówek są tylko jakby takie na wcisk jak do pozycyjnych ale i one tam nie pasują. hmm.gif

A co do auta to poprzednie moje to palio a to obecne to spełnione marzenie zlosnik2.gif

Napisano

> Oj to nie u mnie chyba bo takie napewno nie będą pasowały bo nie ma

> tam takich uchwytów do tego typu żarówek są tylko jakby takie na

> wcisk jak do pozycyjnych ale i one tam nie pasują.

> A co do auta to poprzednie moje to palio a to obecne to spełnione

> marzenie

Taki typ mam napisany w instrukcji obslugi hmm.gifstr.280 ok.gif

Ciesze sie ze spelniles swoje marzenie waytogo.gifmnie tez sie stilo bardzo podoba ale 3D chociarz MW tez jest ok hehe.gifjak w moim podpisie widac jestem bezkrytycznym sciana.gif funem wersji 3D ok.gifzakrecony.gif20.GIF

Napisano

> A tak swoją droga to tez mam failury ABS ESP ASR ale jeszcze się za to nie zabrałem choc jak kupiłem auto to akumulator był bardzo słaby lecz po podładowaniu nic sie nie zmieniło failury sie pojawiaja.

Poszukaj wątków pod kątem słów failur oraz ESP. Nawet ostatnio było sporo na ten temat.

Jeśli akumulator był rozładowany, to być może szlag go trafił i niezbędna będzie wymiana na nowy. Jeśli będziesz kupował nową baterię, pamiętaj, aby kupić akku z jak największym prądem rozruchowym.

> W załączniku jest moja nowa bryczka.

Gratulujemy spełnienia marzeń. waytogo.gif

Napisano

> Oj to nie u mnie chyba bo takie napewno nie będą pasowały bo nie ma

> tam takich uchwytów do tego typu żarówek są tylko jakby takie na

> wcisk jak do pozycyjnych ale i one tam nie pasują.

> A co do auta to poprzednie moje to palio a to obecne to spełnione

> marzenie

Dokładnie tak samo było ze mną.

cool.gif

Napisano

> Dokładnie tak samo było ze mną.

Ale co dokladnie z zarowkami czy z autami hmm.gifrotfl.gif

Napisano
  • Autor

Chyba nikt nie przywiązuje uwagi do takich rzeczy jak żarówki w drzwiach hehe.gifidea.gifidea.gif

A najlepsze jest to że wczoraj sprawdzałem próbnikiem i nie ma w tej małej kosteczce napięcia przy włączonych światłach i otwartych drzwiach hmm.gifhmm.gif

Napisano

> A najlepsze jest to że wczoraj sprawdzałem próbnikiem i nie ma w tej

> małej kosteczce napięcia przy włączonych światłach i otwartych

> drzwiach

Z tego co pamiętam, to dUKE też tak miał hmm.gif - po prostu jakaś partia samochodów miała lampki "nieświecące".

Nie pamiętam jak się to dokładnie skończyło, ale chyba w końcu udało się je uruchomić hmm.gif

Napisano

> drzwiach

Trzeba by sie udac moze do jakiegos szpenia elektryka i niech je podepnie bo w ASIO ........no coment rotfl.gifsciana.gif20.GIF

Napisano

nie przejmuj sie - jak podlaczysz zarowki (w oprakach ze stykami) zacznie swiecic - taka mala magia wink.gif

Napisano

hehe - tak lampki nie maja stykow ani zarowek, jak sie dokupi takie bialo czerwone ze stykami wszystko bangla

Napisano
  • Autor

> hehe - tak lampki nie maja stykow ani zarowek, jak sie dokupi takie

> bialo czerwone ze stykami wszystko bangla

Dzieki jutro będe molestował człowieczków w ASO w Łodzi , myslę ze udam sie do Maredi.

Napisano
  • Autor

> Dzieki jutro będe molestował człowieczków w ASO w Łodzi , myslę ze

> udam sie do Maredi.

No i udało sie ale tylko mojej inwencji tzn. w moich kloszach nie było ani żarówek ani oprawek poprostu kontrola tech. w Italii pewnie to przeoczyła.

nono.gif. W ASO kompletna lampka 70 złociszy hehe.gif takze podziękowałem i kupiłem w sklepie oprawki po 4.50 oszlifowałem żeby zmieściły sie do klosika przewodami podłączyłem z kostką + żaróweczki i znowu radośc z jazdy 270635636-JUMP2.gif . Dzięki wszystkim za podpowiedzi. Pozdrawiam

Napisano

Dzieki stilakowi zostaniesz jeszcze Slodowym hehe.gifok.gif

Napisano

> Chyba nikt nie przywiązuje uwagi do takich rzeczy jak żarówki w

> drzwiach

> drzwiach

no kolego jak potrzebujesz pomocy w Łodzi to wal na priv zawsze jakoś pomoge

szczególnie w łódzkim ASO biglaugh.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.