Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Magnat 165 pełny zestaw Bass Od 30Hz

Featured Replies

Napisano

> co o tym sadzicie jest tani

Osobiscie uzywam Classic, kupione kilka miesiecy temu za 269zl i jestem bardzo zadowolony z zestawu. Nie wiem jak sprawuje sie Ultra. Za to odradzam sprzedawce jako zrodlo informacji. Wydaje mu sie ze ma niesamowite pojecie o swiecie audio i tak tez jest - wydaje mu sie smile.gif Zachwala wszystko, o co zapytasz. Nie ma pojecia o parametrach. Za to uzywa ladnego slownictwa zachecajacego klienta... Najlepiej poradzic sie u innych.

Napisano

Imo tam pewnie jest tylko zwrotka do wysokotonowca. Swoją drogą jakoś mnie nie przekonuje ten zestaw. Opis jest BARDZO naciągany.

Napisano
  • Autor

> Imo tam pewnie jest tylko zwrotka do wysokotonowca. Swoją drogą jakoś

> mnie nie przekonuje ten zestaw. Opis jest BARDZO naciągany.

a mogl bym prosic kolegow o porade jakis zestaw odseparowany w miare niedrogi

Napisano

> a mogl bym prosic kolegow o porade jakis zestaw odseparowany w miare

> niedrogi

Ile chcialbys gotowki przeznaczyc na to? Jaki rozmiar glosnikow mozesz upchnac?

Napisano
  • Autor

> Ile chcialbys gotowki przeznaczyc na to? Jaki rozmiar glosnikow

> mozesz upchnac?

powiedzmy do 200 zl a maja to bys 16,5 oczywiscie z kaska najlepiej jak naj mniej

Napisano

W ciągu kilku dni postaram się opowiedzieć jak ten zestaw gra, bo zamówiłem go i we wtorek powinienem go testować smile.gif

Napisano
  • Autor

> Więc czekamy na wrażenia z odsłuchu.

byl bym wdzieczny za relacje

Napisano

Ja mam te głośniki w Lanosie, Grają ładnie, szczególnie wysokie tony. Jezeli chodzi o bas, to w lanosie głośnik jest bliżej przodu drzwi, bas słychać dopiero jak przybliżymy główkę do kierownicy. Podejżewam że to wina auta nie głośników.

Tak przy okazji, chciałem zapytać ssię o głośniki STX. Ponieważ zakupiłem nubirę, tam głośniki zdecydoanie ymagają wymiany, ale chciałbym wstawić sam bas. Instalacja w autkach jest 4ohm, głośnik firmy STX ma moc 50 w. Co myslicie o takiej kombinaacji? Ew. jakiś filtr dolny do tego.... tylko jaki ?

Napisano
  • Autor

no i jak dpostales juz te glosniczki i jak wrazenia

Napisano

> no i jak dpostales juz te glosniczki i jak wrazenia

Czekam i czekam a kuriera nie ma frown.gif

Ponoć wysłano w poniedziałek, dzisiaj powinny być ale jak to bywa z przesyłkami - nigdy nic nie wiadomo crazy.gif

Napisano

Założyłem i posłuchałem Magnat Ultra 216 i powiem, że grają całkiem przyzwoicie. Bas jest głęboki i dość krótki, głośnik pracuje bardzo ładnie z dużym skokiem membrany. Przy dużej głośności głośnik niskotonowy zaczyna charczeć, ale nie jest to wina głośnika a niemocy radia. Te głośniki powinny rozwinąć skrzydełka przy jakimś wzmacniaczu bo moje 27 W z radia (Pioneer 7700, 4x50 smile.gif ) to czyba za mało dla tego zestawu. Soprany czyste i nie zgresywne, w sam raz. Generalnie gra to bardzo ładnie a przy 1/4 głośności radia pięknie drżała nakładka na lusterku wstecznym smile.gif Czuje się "dmuchanie" z gł. niskotonowych. Mam niewyciszone drzwi i zaczynały one brzęczeć dorównując niemal głośnością głośnikowi smile.gif Zestaw jest mocny!

Jedna jednak uwaga - kable!!!! To co zostało dołączone jako kable nadaje się raczej do podłączenia 1-2 diodek LED a nie głośnika o mocy 70/140 W. W załaczeniu zdjęcie kabelka smile.gif

Przepraszam za niefachowy opis ale ja się nie znam, piszę tak jak potrafię smile.gif

cienkiekablepq5.jpg

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.