Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

jakie et zeby bylo na rowno z blotnikiem

Featured Replies

Napisano

witam wszystkich i prosze o rade.jestem nowy i pierwszy raz pisze wiec wezcie poprawke na mnie smile.gifchodzi mi ET.jakie powinno byc mniej wiecej aby felga byla na rowno z blotnikiem z przodu i z tylu.dodam ze chcem dac dystasne ze przejsciem na rozstaw 4x100 gdyz tylko w takim sa ladne fele.wowczas et zostanie zmniejszone przez dystans ktory ponoc powinien miec nie mniej niz okolo 20mm.no to tak wyglada chyba ze cos zle rozumuje .prosze o pomoc

Napisano

ello !

..a jaka szerokosc felgi?

Napisano
  • Autor

> ello !

> ..a jaka szerokosc felgi?

7x13 zapomnialem smile.gif

Napisano

> 7x13 zapomnialem

Ciekawe pytanie też bym się pod nie podłączył. ja dla przykładu mam 7x13'' ET=13. Jak myślicie ile będą mi wystawać bo jeszcze nie założyłem i czekam na skompletowanie wszystkiego. Wiem że zaraz napiszecie to idz i przymierz na sucho ale pogoda na dworze jest piękna a ja nie mam gararzu.

Napisano
  • Autor

> Ciekawe pytanie też bym się pod nie podłączył. ja dla przykładu mam

> 7x13'' ET=13. Jak myślicie ile będą mi wystawać bo jeszcze nie

> założyłem i czekam na skompletowanie wszystkiego. Wiem że zaraz

> napiszecie to idz i przymierz na sucho ale pogoda na dworze jest

> piękna a ja nie mam gararzu.

slyszalem ponoc ze juz na gotowo z tylu dobrze by bylo miec et 3 a z przodu 20 ale to nie jest pewne i chcialem to sprawdzic a jaki masz rozstaw srub?

Napisano

> slyszalem ponoc ze juz na gotowo z tylu dobrze by bylo miec et 3 a z

> przodu 20 ale to nie jest pewne i chcialem to sprawdzic a jaki

> masz rozstaw srub?

Mam 4x100 Felgi mattig ssf. Jak kupie oponki i pogoda się polepszy to może pomierze to zdam Ci recenzje. Tylko jeszcze śrubek pływających będzie brakować passed_out.gif

Napisano
  • Autor

Tylko jeszcze śrubek

> pływających będzie brakować

tu mam dylemat bo nie ufam tym srubom moze sie myle ale wole dystanse ze zmiana na 4x100 tylko tedy et musi byc wieksze zeby nie wystawalo

Napisano
  • Autor

to moj pierwszy dzien jak sie zarejestrowalem i cos mala ta pomoc postarajcie sie cos w tym temacie mi pomoc bo nie wiem jakie ma byc ET.felg w ciemno nie bede bral? crazy.gif

Napisano

To znaczy ja Ci powiem te moje ET jest i tak już moim zdaniem małe bo jak bym dał dystanse 20 mm to by wynosiło ET=-7. A to już napewno za błotnik by wystawało i trzeba by poszerzać a to nie mały koszt. Porządne śrubki pływające i uwarzam że będzie gites. Chodz Ci powiem w zaufaniu biglaugh.gif że raz już prawie się zesra.......... jak zobaczyłem że mnie tylnie koło wyprzedza. na szczeście jechałem wolno i samochód większy Scorpio ford.

Trzeba wierzyć technice cool.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.