Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Falowanie obrotów cd.

Featured Replies

Napisano

Witam, wczoraj byłem ze swoim Bravo u Pana elektronika w sprawie tych nieszczęsnych obrotów. Byłem troszkę sceptycznie nastawiony do wizyty, gdyż z innych nie wiele wynikało frown.gif Autko porządnie było zdiagnozowane (w końcu) brawo.gif

Okazało sie, iż najprawdopodobnie Fiacik przyjechał z źle zamontowanym silniczkiem krokowym confused.gif Był lekko przekręcony i juz przez to silnik źle pracował. Mam teraz tydzień na sprawdzenie tego patentu, ale szczerze mówiąc powaliło mnie to spineyes.gif

Napisano

U mnie w ASO zdiagnozowali błęd od sondy lamba. Wykasowali to i zniknął problem falowania. Minął miesiąc a tu nowa usterka. Bravka dostała drgawek. silnikem telepie ja cholera. Na zimnym jest najgorzej, po rozgrzaniu minimalne lepiej.

Pozdro

Mario

Napisano

>H

HMM u mnie w ASO nic nie wykryli bo samochód zachowuje się normalnie do momentu kiedy zaczną falowac obroty spadają do 500 kilkakrotnie a potem gasnie, jak silnik odpocznie to znowu normalnie i tak tydzien dwa spokój i znowu po przejechaniu 20-30 km to samo może poradzicie cos bylbym wdzieczny palacz.gifskromny.gif

Napisano

>mam to samo co jaki czas przestawie krokowy i jest spokoj na chwile ale to moze wina przepustnicy jak czyszczenie nic nie da to bede musial ja chyba wymienic na nowa razem z krokowym bo juz mnie krew zalewaw aso 1400 zl po gaciach - tak to zdjagnozowali

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.