Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kapanie benzyny-odpowietrzenie instalacji paliwowej-Pomocy

Featured Replies

Napisano

Problem 1.

Mam taki problem pol roku ttemu wymienilem zbiornik paliwa. No i za kazdym razem co jade w dluzsza trase to po zatrzymaniku auta w baku mi cos buczy jak odkrece korek wlewu to slysze jak powietrze wylatuje. A od jakiegos czasu paliwo mi kapie gidzes z silnika:/ Moze to wina zapowietrzenia baku i paliwo nie ma jak wrocic do baku jak jezdze na gazie? Mechanizator powiedzial ze on nie widzie zzeby gdzies kapalo ale na wszelni wypadek poprawil przewody paliwowe. A ja mysle ze to jest przez zapowietrzony zbiornik paliwa:/ A wy jak myslicie? Jak mozna odpowietrzyc zbiornik paliwa? Juz chcialem w korku wiercic dziure.

Problem 2.

W pod okolic silnika kapie mi benzyna na fotach zamieszczam dokladnie gdzie mi kapie< tam ida takie dwa metalowe wezyki ktore lacza sie w gumowe wezyki i wlasnie na tym laczenu mi kapie:/ . Z tym kapaniem to jest tak ze raz na jakies czas sobie siknie < ok 50 ml > i przestaje znowu na jakis czas:/ Co sie dzieje moze wy mi powiecie?? I gdize to mozna naprawic bo moj mechanik poddocikal wszystkie przewody i mowi ze on nic nie widzi < bo faktycznie jak do niego jade to nic nie chce kapac> Boje sie zeby na jakims skrzyzowaniu moja astra mi sie nie sfajczyla bo to goraco i jakis baran mi peta rzuci i bedzie 277260750-1.JPG277260750-2.JPG277260750-3.JPG

post-47022-14352472652336_thumb.jpg

Napisano

Z tego co widzę masz silniczek 1,4 tak ja ja w swoim lanosie.

Powiem ci szczerze żę jesli chcesz to pojedź sobie do jakiegoś ASO Daewoo (silnik 1,4 opla i 1,4 Lanosa to prawie to samo)

Oni powinni cos zaradzić i nie zedrą z ciebie tak jak w servisie Opla.

Napisano

Trzeba zobaczyś czy przy wymianie zbiornika nie został przyciety jakiś przewód - odpowietrzenia, paliwowy.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.