Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

dobry wybór

Featured Replies

Napisano

witam kupiłem dwa dni temu fiata brava z silnikiem 1,2 z końcówki '99 r z przebiegiem ok 90 kkm przy kupnie w komis wymienił mi wachacze tył amortyzatory tył, linke od sprzęgła, klocki z przodu, naprawił wgnieciony próg z lewej strony, wymienili mi rue wydechową i to wszystko za ok 1000 zł, + cena zakupu 13500 wiem że są tutaj spece od mechaniki: czy jest możliwe że taki jest koszt tego skoro mój kolega mechanik który pracuje w serwisie fiata wyliczył koszty prawie na 2500,- i tak przy okazji czy ten model jest bardzo uciążliwy w eksploatacji tz naprawy ciągłe awarie czy jest spoko za odpowiedź z góry dziekuje i pozdrawiam IThankYou.gif

Napisano

Moj mechanik 10 lat robil w ASO Fiata i tam by tyle wzial albo wiecej!:P Ale jako ze teraz robi w garzu kolo domu na wlasna reke to wzialby nie wiecej niz oni od Ciebie!!! zeby.GIF

Na ten przyklad za wymiane filtrow oleju, paliwa, powietrza, swiec, oleju, plynu ham. oraz katalizatora nie liczac czesci za sama robote wzial 80 zeta boje_sie.gif Ja zdziczalem zeby.GIF

Napisano

witam, jeżdzę już Brava 1.2 99r. od prawie trzech lat i nie narzekam, tylko trza o wóz dbać, a i on... ęczysie odwdzi

pozdrawiam

Napisano

> witam kupiłem dwa dni temu fiata brava z silnikiem 1,2 z końcówki '99

i tak przy

> okazji czy ten model jest bardzo uciążliwy w eksploatacji tz

> naprawy ciągłe awarie czy jest spoko za odpowiedź z

Witaj w gronie "komarkowców"

Bardzo dobry wybór

Silnik w miarę oszczędny i żwawy

to czy będziesz miał awarie zależy od stanu w jakim kupiłeś a przede wszystkim od Ciebie. Jak będziesz dbał tak będziesz miał

Napisano

Witojcie ok.gif

Cena prawdopodobna, co do wyceny to kolega Twój pracuje w ASO ? bo stąd mogą sie brać wysokie ceny.

Co do auta to proponuje zrobić bezwzględnie rozrząd. a 1.2 się odwdzięczy bezawaryjną jazdą.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.