Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jak wpisaywac kod w radiu CAR 300

Featured Replies

Napisano

WITAM ZAKUPIŁEM RADIO CAR 300 TYLE ŻE MAM PROBLEM ,NIE POTRAFIE WPISAC KODU JAK TO SIĘ ROBI ,JAK JE WŁĄCZAM WYŚWIETLA SIĘ NAPIS SAFE I TO WSZYSTKO -PROSZĘ O POMOC

Napisano

Włączamy zapłon. Jeśli radio nie włączyło się automatycznie - włączamy je, przyciskając gałkę głośności. Na wyświetlaczu pojawia się napis SAFE, a za chwilę 10 - - - - . Teraz wprowadzamy kod. Jest on czterocyfrowy, a wprowadzamy go naciskając przyciski 1-4 radia, w ten sposób, że cyfra pierwsza kodu odpowiada klawiszowi z nr 1. Zatem aby wporawdzić cyfrę 2, musimy nacisnąć klawisz nr 1 trzy razy, gdyż po pierwszym naciśnięciu klawisza pojawia się cyfra 0.

A więc, przykładowo gdy nasz kod brzmi 8510 to naciskamy:

9 x klawisz 1

6 x klawisz 2

2 x klawisz 3

1 x klawisz 4

Po wprowadzeniu kodu przytrzymujemy klawisz AS aż do usłyszenia potwierdzenia dźwiękowego. Jeśli popełniliśmy błąd przy wprowadzaniu, mamy jeszcze 9 prób, z tym, że odstęp między kolejnymi próbami zwiększa się. Radio w tym czasie musi być włączone.

Kodowanie

Uruchomienie zabezpieczenia przed kradzieżą, w postaci kodu.

1. Włączyć zapłon

2. Wyłączyć radio

3. Nacisnąć klawisz AS i przytrzymać

4. Włączyć radio, przytrzymać klawisz AS aż do potwierdzenia.

5. Wprowadzić prawidłowy numer kodu z książeczki radia lub samochodu

6. Potwierdzić kod klawiszem AS przez 3 sekundy.

Napisano
  • Autor

Właśnie bylem spróbowac i nic to nie dało jak załącze kluczyk świeci sie napis SAWE i nic pozatym pisałes że za chwile wyświetli sie 10----- a u mnie nic takiego nie ma PROSZE O POMOC BO GO NIE ODPALĘ

Napisano

wyłacz radio wcisnij AS wlacz radio trzymając AS przez jakie 3-5 sekund i powinno Ci sie pojawić

Napisano

Spróbuj dokładnie tak jak brzmi te ostatnie 6 punktów w moim pierwszym poście i powinno się udać smile.gif u mnie tak działa a mam to samo radio

Napisano
  • Autor

Wspaniale radio ruszyło i gra ale pojawił się kolejny problem nie działa wyswietlacz tzn . ani rds ani nazwa stacji .Po dokładnych oględzinach okazalo się że radio ma w dwóch miejscach inaczej rozmieszczone styki w kostce porównałem z radeiem car200 tam pasuje idealnie niestety w car 300 jest troszeczke inaczej Sprobowałbym zamienić niestety nie wiem jaki przewód odpowiada za sygnał na wyświetlacz nie moge znależć informacji który przewód przesyla ten sygnał (może okaże się że jest w pustym polu kostki ) przelożylbym go PROSZĘ O POMOC

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.