Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

pompa paliwka z rana...

Featured Replies

Napisano

wydaje siakies dziwne dzwieki...niby laduje cisnienie ale slychac ze strasznie sie przy tym meczy... crazy.gif.czy nadchodzi jej kres confused.gif.a moze mozna jej jakos pomoc zreanimowac czy cus?przerabial kto?

Napisano

> wydaje siakies dziwne dzwieki...niby laduje cisnienie ale slychac ze

> strasznie sie przy tym meczy... .czy nadchodzi jej kres .a moze

> mozna jej jakos pomoc zreanimowac czy cus?przerabial kto?

eeee. Moja zaczęła wydawać dziwne dzwięki w zeszłym roku w zimę. Przez pół roku piszczała a teraz ostatnio ucichła zlosnik.gif

Nie trafisz za tym....

Napisano

JA jak zaczęła dziwnie "mówić" zmieniłem filtr paliwa, trochę pomogła, teraz czasami też nie za wyraźnie się do mnie odzywa frown.gif

Napisano

moja tak piszczy zlosnik.gif

Napisano

> wydaje siakies dziwne dzwieki...niby laduje cisnienie ale slychac ze

> strasznie sie przy tym meczy... .czy nadchodzi jej kres .a moze

> mozna jej jakos pomoc zreanimowac czy cus?przerabial kto?

Moja też piszczała, a później wyła Zaczęła zupełnie nagle , po ok. 500 km drogi z prawie pełnym bakiem noPb i w środku zimy, (poprzedniej) tak, że przyczyną raczej nie było przegrzanie. Trwało to kilkanaście kkm, początkowo próbowałem coś z tym zrobić, dodając rózne uszlachetniacze do benzyny, w dużych stężeniach. Efektu nie było, a wycie -było. Zero problemów z zasilaniem.

Po długim czasie doszedłem do wniosku, że mam dość i drogą kupna na Allegro nabyłem pompkę. Wymontowałem starą i okazało się, że jest pełno syfu w filtrze i obudowie. Skojarzyłem sprawę z dwukrotnym tankowaniem pod Legnicą na tej samej stacji benzynowej"do pełna". Filtr i obudowę wyczyściłem, zanurzoną w benzynce pompkę podłączyłem do prądu 9V godzinkę w jedną, godzinkę w drugą stronę, wyjąłem, wytarłem do sucha, wywietrzyłem grinser006.gif, zamontowałem starannie . Od tej pory( jakieś 20 kkm) tak cicho, jak nigdy dotąd . A pompka z ALLEGRO leży w piwnicy hehe.gif

Napisano

A pompka z ALLEGRO leży w piwnicy

Witam, mam to samo, pompka przestała pracować kupiłem na allegro nową, zamontowałem i silnik nie odpala na benzynie a pompka pracuje. Może coś się stało z filtrem paliwa i tam blokuje. Oby to było to, a nowa pompka nie zginie.

pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.