Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wróciłem z przeglądu i...

Featured Replies

Napisano

wszystko oki, tylko lewy przedni amorek kaputt:/ Nowe wstawiałem jakieś 6 miesięcy temu. Czy można wymienić tylko jeden (lewy) bo drugi jest oki??

Napisano

> wszystko oki, tylko lewy przedni amorek kaputt:/ Nowe wstawiałem

> jakieś 6 miesięcy temu. Czy można wymienić tylko jeden (lewy) bo

> drugi jest oki??

parami tylko

gawarancje masz?

Napisano
  • Autor

jutro będe wiedział czy koleś który mi wymieniał zachował jakiś dokument, jeśli tak to pójde z gwarancją, jeśli nie to znowu koszta:/

Napisano

> wszystko oki, tylko lewy przedni amorek kaputt:/ Nowe wstawiałem

> jakieś 6 miesięcy temu. Czy można wymienić tylko jeden (lewy) bo

> drugi jest oki??

A jakie masz te amory??

pól roku to licho boje_sie.gif moze zaliczyles duuuuza dziure hmm.gif

Napisano

Ja kiedys wymienilem aromki i po pol roku padl jeden. Byl to Sachs. Zeby bylo smieszniej na wyniku na dole byla reklama-"polecamy amortyzatory Sachs". Z gwarancja to nie tak dobrze jak sie Wam wydaje - nie wystarczy dołączona kareteczka z wyniku badania i zwracaja Ci kase. Amortyzator ponoc trzeba wyslac gdzies do producenta i on go bada czy to wina produkcyjna czy uszkodzenie mechaniczne. Ma na to 2 tygodnie. A na czym bedziesz wtedy jezdzil to juz Twoja sprawa - nie dostajesz w kazdym razie zastepczego wink.gif No chyba ze bylem zle poinformowany o swoich prawach.

W kazdym razie chwilowo olałem sprawe z braku zapasowego amortyzatora. W miedzyczasie zorientowalem sie mogłem miec mało powietrza w kołach podczas badania - nie wiem czy to moło byc przyczyną, a kwazdym razie kolejne niewiedziec czemu badania pokazało juz ok. I pojezdzilem jeszcze ponad dwa lata i zawsze na badaniach bylo ok.

Napisano

Wszystko prawda z ta procedura wymiany. Dlatego ja wymieniam w warsztacie, ktory bierze wszystko na siebie. Mam przyjechac tylko z "odpowiednim" wydrukiem i wymiana w hurtowni jest na ich glowie.

Wydruk oczywiscie jest robiony w odpowiednich warunkach (odpowiednie ustawienie auta, 6 atm w oponie).........

Napisano

> Ja kiedys wymienilem aromki i po pol roku padl jeden. Byl to Sachs.

Bardzo są skrajne opinie o tych amortyzatorach, jak juz tu kiedys napisalem znam człowieka, który zrobił swoim komarkiem już grubo ponad 200 000 i od przebiegu ok 70 000 jeździ właśnie na Sachsach i na przegladach sprawnosc wychodzi nadal w granicach 70%, a samochod robi bardzo duze trasy i to niestety po polskich drogach.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.