Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Perypetie ze sprzęgłem

Featured Replies

Napisano

Witam, mam ochotę opowiedzieć kolegom o moich przebojach ze sprzęgłem.

jadę sobie o 21-szej, z małymi dziećmi 2 i 4 latka w okolicach Wa-wy i ..... pedał sprzegła wpadł do podłogi. Nic, tylko pekła linka. Auto swój wiek i przebieg ma, więc do serwisu z nową linką za 70 zł, oczywiscie wymienili i powiedzieli, że tarcza sprzęgła do wymiany tez niedługo będzie. Odjechałem 10 km i ...... kaput. Tarcze kupiłem firmy Valeo za 295 i wymiana w szybkim serwisie za 250 zł. jaki byłem szcześliwy kiedy odjechałem sprawnym autkiem po 5 godzinach. Odjechałem i......... po 30 km auto jakoś dziwnie niskie sie zrobiło i zaczęło trzeć podwoziem o jezdnie. Zatrzymałem sie, spojrzałem pod moja Bravkę i zobaczyłem jak skrzynia biegów z tłumikami leży na asfalcie a silnik tak sie przekrecił, że nie życze nikomu takiego widoku. O kur............ pomyślałem i wykonałem szybki tel. do serwisu gdzie wymieniali tarczę. Za 10 min na miejscu był juz mechanik. Holowanie i naprawa gratis, nawet właściciel servisu z własnej inicjatywy pożyczył mi prywatną Hondę abym dokupił śrubę, której odpadł łep, a nie łatwo ja było w Wa-wie dokupić (udało mi sie po 3 godz szukania).

Wydaje mi się, ze fachman gdy dokręcał poduszkę skrzyni biegów przeciągnął śrubę i mógł naderwać jej łeb, który odpadł po 20 km, a w skutek tego spadła skrzynia.

i co o tym myśleć? chyba tylko to że NIGDY NIE POJADĘ JUŻ DO TEGO SERWISU.

Pozdrawiam

Napisano

yikes.gifyikes.gifyikes.gif

Chyba bym się nogami nakrył. Ale terapię jakąś zaliczysz po tym? smile.gif

Napisano

Uzyczyl prywatnego samochodu do szukania srubki? Sam powinien jechac, na taczce jak nie ma niczego innego, a Tobie dac cos na czas naprawy. Pewnie zdaje sobie sprawe, ze juz tam sie nie pojawisz smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.