Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nowy potencjalny kącikowicz - Golf mk3 - pytania

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich na początek, bo jestem tutaj nowy.

Wiem, wiem, mam uzupełnić profil wink.gif

Hehe, zanim otrzymałem zezwolenie admina na używanie konta (swoją drogą ciekawy sposób rejestracji tutaj), zdążyłem przeczytać wszystkie posty dotyczące Golfa z tego kącika, od samego początku smile.gif

Zrobiłem tak, ponieważ jako osoba zielona z tematyki VW chciałbym zmienić autko właśnie na Golfa MK3. Dotychczas jeżdżę Fiatem SC 1.1 i nic do tego auta nie mam, prócz małego rozmiaru, braku bagażnika oraz braku możliwości wyprzedzania 270751858-jezyk.gif

Ale do rzeczy. Interesuje mnie Golf 3 z silnikiem benzynowym, oglądałem juz trochę aut, czytałem wiele postów, i generalnie wybór mój pada na silniki 1.8 oraz 2.0 GTI (zdaje się wersja ADY - 8 zaworów, jeżeli się mylę, prosze mnie poprawić). Po lekturze tego kącika dowiedziałem się o mnogości wersji Golfa, wersji silnika.

Teraz właściwa prośba: jeżeli miałbym do kupienia MK3 Gti Edituon z 94 roku, to warto się w to ładować? Cena jest przystępna, auto zadbane, przebieg tylko podejrzanie mały - poniżej 200tys, co jak wyczytałem oznacza, że licznik był "kręcony". Prosiłbym szczególnie osoby które mają takie autko o wypowiedzi - na co zwrócić uwagę? Obwieszone drzwi, oględziny ogólne oraz ew. pomiar sprężania wszystkich cylindrów zapewne nie wystarczy, jak ktoś jeździ to pewnie wie gdzie zajrzeć...

Proszę o wskazówki. Autko jest bogato wyposażone, dlatego mi przypadło do gustu, gazu jeszcze nie ma, ale wyczytałem, ze nie ma problemów z gazem w tej wersji. Pełna elektryka, szyberdach, i inne walory GTI Edition - czy coś z tych rzeczy wypada specjalnie obejrzeć? Wszelkie wskazówki będą mi pomocne.

Dzięki z góry i pozdrawiam smile.gif

Update_1:

Auto chcę kupić bez klimatyzacji, więc ew. problemy dotyczące tego systemu odpadają wink.gif

Update_2:

Orientuje się ktoś czy w jakimś dokumencie niemieckim lub celnym wpisany jest przebieg samochodu? Pytam, bo właściciel ma niby wszystkie papiery a przebiegu twierdzi, że nie ma w nich.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.