Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

zakup 2,0 gsi 150koników

Featured Replies

Napisano

witam stanołem przed dylematem zakupu astry takiej jak w temacie czy polecacie czy raczej sie nie pchac ma przejechane 220tyś cena raczej dobra 7800 aha no i autko jest z gazem , wogóle jaka jest cena generalki silnika tak orientacyjnie??

Napisano

> witam stanołem przed dylematem zakupu astry takiej jak w temacie czy

> polecacie czy raczej sie nie pchac ma przejechane 220tyś cena

> raczej dobra 7800 aha no i autko jest z gazem , wogóle jaka jest

> cena generalki silnika tak orientacyjnie??

Witam

Silniczek naprawdę bardzo dobry. Śmiem (albo śmię) twierdzić, że jest to najbardziej udana jednostka napędowa Opla i przebiegi 220 tyś km nie robią na nim wrażenia jeśli oczywiście ktoś dbał. Co do gazu silnik nie wybacza błędnej regulacji. Jeśli strzeli w kolektor dolotowy to w 90% puszka SFI jest do wymiany.

Frajda z jazdy jest narpawdę duża. Jeśli chodzi i Astrę to nie miałem okazji się tym wozić ale znajomek miał to w VIki i totalny sajgon.

Co do remontu to jeśli chcesz kupić auto za 7 koła i silnik to remontu mieć to lepiej kup za 8,5 koła ale za zdrowym silnikiem

pozdrawiam

Przemula

Napisano

Tak lepiej dołożyć i mieć dobry. Miałem ten silnik u siebie, trzeba dbać, często pękają głowice, szczególnie na gazie, wymienialem UPG chyba z 6 razy żaden mechanior i spece od głowic nie mogli znależć przyczyny, wsadziłem kupe siana i w końcu wymieniłem silnik na ECOTEC 2.0 16V, 14kucy mniej, ale dobrze śmiga, no i zniknął problem z mlekiem w chłodnicy smile.gif) Teraz o wiele rzadziej otwieram maskę żeby sprawdzić płyny, no i oleju tyle nie łyka. Pozdrawiam.

P.S. Jestem z Jarocina i stoi w komisie Astra 97' 2.0 16V ECOTEC pełna opcja skóra, klima, elektryka, poducha, na 16", czarna, 3drzwi, do rejestracji 6500zł. Oglądałem, fakt że była malowana ale wyposażenie i silnik dobry za tą cene 97, Ja za sowją dałem 14000zł trzy lata temu, teraz warta połowę frown.gif (a ile wsadziłem frown.gif )

Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.